A vrut sa scape de constipatie cu ciocanul

iulie 26 7.328 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

Aflat intr-o situatie delicata, dupa o combinatie „solida” intre bautura si aproape un kilogram de cirese, inghitite cu tot cu samburi, omul a trecut la fapte.

„M-am constipat si am bagat un ciocan, sa sparg samburii”, ne explica el. Cum manevra n-a avut niciun rezultat, a urmat un firesc episod al doilea. Care, de altfel, avea sa fie si ultimul. Lipsit de happy-end, pentru ca sfoara cu care protagonistul a legat urmatorul ciocan (numa’ numa’ sa fi tinut!)… s-a rupt.

Nefericitul individ a stat nu mai putin de trei zile asa, fiind transportat, in cele din urma, in stare grava, la spitalul judetean din Slatina. Dupa o operatie extrem de dificila, barbatul poate rasufla, acum, usurat.

Medicii care l-au operat pe barbatul de 40 de ani au recuperat cele doua ciocane, dar au mai gasit si un maner gros de halba, despre care pacientul nu suflase o vorba. Socati, medicii spun ca omul putea muri din cauza complicatiilor.

Usor rusinat, are puterea sa mai si glumeasca. Intrebat fiind cum de a reusit o asemenea performanta, cand exista atatea alte mijloace anticonstipatie, MC Hammer de Oltenia spune sec: „Cu grija, puteam sa bag si mai multe ciocane!!!”


Etichete: , Articole Amuzante
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “A vrut sa scape de constipatie cu ciocanul”

 1. pysoy says:

  dar cum naiba avea de gand sa sparga samburii aia??? laughinglaughing k asta nu am inteles…laughinglaughinglaughing

 2. poli says:

  saracu….daca nu-l duce ce vina are?

 3. poli says:

  (capul, capul nu-l duce)

Scrie un Comentariu