Activare Microsoft Office 2010

iulie 31 9.221 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Acum ca a aparut Microsoft Office 2010 multa lume trece la dezinstalarea Microsoft Office 2007 pentru a incerca noua versiune, mai ales ca are o perioada de doua luni in care poate fi folosita la maximum, cu toate caracterisiticile.. absolut gratuit. Dupa astea doua luni, se intampla doua lucruri in Romania.. firmele care isi permit, cumpara suita office 2010 cu licenta, restul utilizatorilor mai saraci isi cauta mini-KMS_Activator_v1.2_Office2010_VL_ENG

Problema care poate sa apara la dezinstalarea Office 2007 este aceea sa nu vrea sa se dezinstaleze bine.. sau sa nu dea nicio eroare la dezinstalare dar in schimb, sa inghete ecranul si sa nu aveti altceva de facut decat sa ii dati restart. In momentul in care ii dati restart, chiar daca nu e dezinstalat tot, Office 2007 nu mai apare in Control Panel la Add or Remove Programs.

Ei bine, chiar daca nu mai apare, nu trebuie sa lasati asa si sa instalati peste el Office-ul 2010. Pe langa faptul ca veti ocupa un spatiu destul de mare cu niste fisiere inutile, riscati sa destabilizati sistemul si sa nu mai mearga bine, apoi trebuind sa reinstalati windows-ul.

Solutia de dezinstalare completa a Office 2007 vine tot de la Microsoft, printr-un programel mic care repara stricaciunile lasate in urma de incercarea de dezinstalare. Dupa rularea acestui programel, registrii si tot ce mai trebuie o sa fie curati si o sa puteti purcede la instalarea Office 2010. A, si nu uitati ca acest nou tip Office cere instalarea Service Pack 3 la Windows pentru cei care aveti XP SP2.


Pentru PC
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Activare Microsoft Office 2010”

  1. antonio banderas says:

    nu prea am microsoft office si sper ca prin activare defapt sa se instaleze

Scrie un Comentariu