Ajutor Hi5

martie 6 5.625 Like to Share? 162 Comentarii Text Mare-Text Mic

Foloseste aceasta pagina pentru a intreba despre ceva ce nu ai gasit pe blog in legatura cu hi5-ul.. asta inseamna ca cel mai corect ar fi ca inainte sa intrebi sa arunci un ochi peste titlurile articolelor din categoria Hi5 (care se regaseste sus, in bara de meniuri la „PC&Internet” → „Retele Sociale” ) sau cel putin sa dai un search folosind caseta de cautare din coltul din dreapta sus al paginii.

Daca intradevar subiectul in cauza nu a fost dezbatut in cadrul unui articol poti intreba fara nicio problema lasand un comentariu la aceasta pagina, comentariu la care voi incerca sa iti raspund in masura in care stiu ca la urma urmei nu e nimeni care sa le stie pe toate.

Daca in cautarea ta gasesti un articol despre ceea ce te intereseaza dar nu este structurat bine, sau pur si simplu nu ai inteles ce se explica acolo, te rog sa lasi intrebarea ta la articolul respectiv pentru ca pe viitor sa si modific articolul respectiv pentru a-l face mai descifrabil.


Ajutor, Hi5
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

162 Comentarii la “Ajutor Hi5”

  1. mariana rusu says:

    cum pot sa cumpar din nou un animal care e deja al meu?

  2. Nume says:

    mi-a fost anulat contul hi5.de multe ori in timp ce il foloseam imi aparea ca este greu de gasit,dar dupa un clik,revenea la normal.nu l-am anulat eu.ma poate ajuta cineva cu sfaturi pentru a-mi recupera contul?si adresa de mail nu-mi este recunoscuta.Multumesc!

Scrie un Comentariu