Ajutor Hi5

martie 6 5.699 Like to Share? 163 Comentarii Text Mare-Text Mic

Foloseste aceasta pagina pentru a intreba despre ceva ce nu ai gasit pe blog in legatura cu hi5-ul.. asta inseamna ca cel mai corect ar fi ca inainte sa intrebi sa arunci un ochi peste titlurile articolelor din categoria Hi5 (care se regaseste sus, in bara de meniuri la „PC&Internet” → „Retele Sociale” ) sau cel putin sa dai un search folosind caseta de cautare din coltul din dreapta sus al paginii.

Daca intradevar subiectul in cauza nu a fost dezbatut in cadrul unui articol poti intreba fara nicio problema lasand un comentariu la aceasta pagina, comentariu la care voi incerca sa iti raspund in masura in care stiu ca la urma urmei nu e nimeni care sa le stie pe toate.

Daca in cautarea ta gasesti un articol despre ceea ce te intereseaza dar nu este structurat bine, sau pur si simplu nu ai inteles ce se explica acolo, te rog sa lasi intrebarea ta la articolul respectiv pentru ca pe viitor sa si modific articolul respectiv pentru a-l face mai descifrabil.


Ajutor, Hi5
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

163 Comentarii la “Ajutor Hi5”

 1. dan says:

  sall am facut o greseala ce o regret si ni sa inchis contul hi5 imi cer mii de scz imi vreau contul inapoi

 2. ELENA says:

  VA ROG , DACA SE POATE,SA MA INFORMATI DESPRE BARBATI CU VARSTA INTRE 59- 63 ANI ASA CUM AM CERUT IN PROFIL. ACESTIA POT FI DIN TOATA TARA. VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU INTELEGERE! MULTUMESC!

 3. flamindu nadia cornelia says:

  imi vreau cuntul inapoi,va rog daca se poate..multumesc

 4. busuioc says:

  Salut. Aveam obiceiul sa postez pe peretele comun (Flux) melodii de pe youtube, facand un”dialog muzical” cu ceilalti membrii, prieteni sau nu…, in fine era ceva distractiv. de azi dimineata, am observat ca melodiile pe care le postam eu, nu mai erau vizibile pe peretele comun, ci doar pe peretele meu, in asa fel incat nu puteau fii vazute decat de prietenii mei, ceilalti membrii neputand ssa le vada. mentionez ca aceste videoclipur nu incalcau deloc termenii si regulile de securitate ale siteului. voiam sa va intreb daca se poate remedia aceasta problema si care este motivul. va multumesc anticipat. P.S. am trimis mail la echipa „Tagged” si mi-au zis ca ei nu mi-au pus nicio restrictie

 5. gigi says:

  salut , nu stiu de ce dar baietii de la hi5 mi-au anulat contul, puteti varog sda ma ajutati sa il recuperez,
  va multumesc

 6. Marcela says:

  Si eu imi vreau contul inapoi va rog

 7. nela says:

  nu mai pot sterge comentariile pe hi5 . ce sa fac?

 8. monica says:

  as dori sa-mi pot recupera contul anulat monigsc75 de pe hi5

 9. Kaulitz says:

  Vreau sa mi reactivez contul hi5 dat nu mai știu email-ul si parola sad

 10. Gaby says:

  Vreau sa-mi recuperez contul,va rog!!!Altcineva mi l-a anulat pentru ca am uitat sa ma deloghez…E important …Va rog!!!

Scrie un Comentariu