Aparentele inseala

august 21 1.089 Like to Share? 4 Comentarii Text Mare-Text Mic

Este la moda acum sa colinzi din profil in profil pe diverse site-uri sociale admirand fotografii ale unor persoane pe care nu le cunosti. Ei bine, aparentele inseala iar persoana pe care o vedeti in fotografiile respective s-ar putea sa difere total de persoana care este in realitate.

In special fetele pun fotografii inselatoare pe internet, fotografii in care au iesit atat de bine incat nici macar ele nu se recunosc. Pozele care arata realitatea sunt date laoparte si nici macar nu sunt recunoscute a fi reale de catre fetele care se cred prea frumoase pentru a arata asa cum au iesit in fotografiile respective.

Astfel se face ca pe profilele lor ajung poze in care sunt mult mai frumoase decat in realitate, pozate din unghiul care le avantajeaza, si nu numai atat ci mai sunt si editate astfel incat sa isi ascunda total imperfectiunile.
aparentele inseala


Etichete: Utile în Viaţă
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

4 Comentarii la “Aparentele inseala”

 1. George93 says:

  rose PhotoShop face minuni hee hee rose

 2. Pikachooo says:

  Photoshop? eu lucrez in Ulead Photo Express 5 de 4 ani aproape 5,si acopar defectele,”rup” maini si picioare,inlocuiesc cadre si orice altceva vrei sa schimbi din poza,fara a folosi photoshopul pe care sincera sa fiu,l-am descarcat de 12 ori si niciodata nu mi-a pornit! Poze de acest gen modific zi de zi [laughing],deja poezia o stiu.”Buna Pika,imi poti modifica si mie o poza te rog?” ….evident [laughing] daca sunt rugata FRUMOS…Programele din zilele de azi fac minuni,in special daca te mai si pricepi [winking].

 3. Euu says:

  tu vorbesti?
  care nici macar nu esti in stare sa iti arati fata in poze..mai bine te-ai abtinestraight face

 4. Cip says:

  Stiu ca sunt off topic si poate o sa ma injuri,dar corect gramatical se scrie insala nu insealahappy
  Scuze daca te-a deranjat remarca mea..

Scrie un Comentariu