Apeluri video gratuite

mai 19 857 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

SnapYap este un serviciu online, deocamdata in faza de beta, ce permite efectuarea de apeluri video gratuite intr-un mod foarte simplu, eliminand necesitatea instalarii unor programe aditionale gen Yahoo Messenger sau Skype.

Pentru a efectua un apel video utilizatorii trebuie doar sa acceseze site-ul SnapYap, sa se inregistreze, sa introduca numele sau adresa unui alt utilizator inregistrat si sa apese butonul „Dial”. In cazul in care destinatarul apelului este online, acesta va fi anuntat ca este apelat si i se va oferi posibilitatea de a raspunde sau de a refuza apelul.

Daca destinatarul apelului nu raspunde intr-o anumita perioada de timp, convorbirea va fi intrerupta, moment in care utilizatorului care a initiat apelul i se va oferi alternativa de a lasa un mesaj video ce va putea fi accesat de catre destinatar in momentul in care revine online.

In cazul in care nu doriti decat sa trimiteti un mesaj video, fara a mai purta o convorbire, nu trebuie nici macar sa va inregistrati, ci doar sa introduceti adresa de email a destinatarului, sa utilizati camera web pentru a inregistra un scurt mesaj video si apoi sa-l expediati.

Daca intampinati dificultati in utilizarea camerei web sau a microfonului, sfatul meu este sa accesati pagina „Help” a site-ului, loc in care veti gasi sfaturi detaliate si imagini care cu siguranta va vor ajuta.


Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Apeluri video gratuite”

Scrie un Comentariu