Avant – Separated

mai 4 190 Like to Share? 5 Comentarii Text Mare-Text Mic

Nu ma dau in vant dupa genul acesta de muzica si nici nu caut sa imi revin dupa vreo despartire, dar melodia aceasta are ceva aparte, ceva in genul Eamon – Fuck it, si merita ascultata. Este povestea altcuiva si se poate sa nu te regasesti in ea dar este o melodie care s-ar putea sa te ajute sa te relaxezi seara dupa o zi grea la serviciu.


Muzica
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

5 Comentarii la “Avant – Separated”

 1. George93 says:

  Prefer alt gen de muzica ca sa ma relaxez winking. Apropo… mi-ai promis cu mult timp in urma ca o sa mai adaugi ceva cugetare dar vad ca nu te-ai tinut de promisiune :< . Si daca adaugi o melodie sa o pui la inceput, daca nu o vedem doar la sfarsit si nu o sa aiva acelasi efect winking

 2. Admin says:

  ei bine, chiar uitasem de promisiunea facuta, este adevarat. Dar problema este ca astfel de articole nu prea se pot scrie la comanda, de obicei cand am scris ceva de genul acesta am exprimat o stare pe care o simteam in momentul respectiv. O sa vad ce pot face happy

 3. Doody, x says:

  mie imi place mai mult -> eamon- how could you bring him home =}

 4. Doody, x says:

  in legatura cu comm`urile nu prea tine cont de numarul lor. laughing
  acum trebuia sa am aproape 30postate. but it’s okay. :]]

  • Admin says:

   ai un total de 32 comentarii, doar ca e setat sa le ia doar pe cele dintr-o luna. Din cauza asta apare asa. Daca vrei sa iti adaugi link, este a treia casuta de sub cea cu e-mailul.

   Legat de melodii in genul acesta, mie imi place mai mult Immortal Tehnique – You never know desi se refera la un alt fel de despartire.

Scrie un Comentariu