Baiat sau fata?

mai 25 9.217 Like to Share? 14 Comentarii Text Mare-Text Mic

Am gasit un calculator de prezicere a sexului copilului bazat pe zodiacul chinezesc care este chiar foarte bun si precis spre surprinderea mea. Adica l-am testat si eu si cateva prietene de-ale mele cu data cand am iesit pe lume si rezultatul a iesit bine 100%.

Mult laudata pagina de prezicere este aceasta si chiar va rog sa o probati si voi cu luna in care ati fost nascuti si varsta pe care o avea mami vostru cand v-a facut, sa vedeti ca am dreptate.

Un instrument util pentru multi viitori tatici care isi fac calculul „Pai daca nevasta are 20 de ani si ar trebui sa nasca in noiembrie ce o sa faca? Baiat sa merg cu el la fotbal sau fata sa stea pe langa măsa si cand se face mai mare sa umble cu toti drăngalaii..” si pune acolo in calculator 20 si noiembrie si.. mare bucurie mare .. este fata. Dar poate iese mai devreme, in octombrie dar vai, tot fata este. Ar trebui sa iasa in august ca sa fie baiat.


Etichete: Teste
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

14 Comentarii la “Baiat sau fata?”

 1. Gheorghe says:

  La mine a zis bine winking

 2. carmen says:

  Incredibil dar perfect adevarat! Multumesc persoanei care l-a postat.Imi mai doresc un bebe, iar partenerul vrea musai baiat…Sanatate si o vara frumoasa tuturor.

 3. alexa says:

  total adevarat big grinbig grin

Scrie un Comentariu