Bani Acasa – Online

august 24 647 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Se pot face niste bani acasa, online, prin intermediul mai multor site-uri de internet sau pur si simplu deschizand un blog ori site prin intermediul caruia vinzi ceva, niste produse pe care ai posibilitatea sa le achizitionezi la un pret redus ori sa le fabrici chiar tu.

Intotdeauna cand va cautati o sursa de venit pe internet trebuie sa fiti atenti pe ce site-uri va inregistrati. Toti sunt pe castig si toti iti spun inca de la inceput, de cand iti faci contul, ca pot sa ti-l inchida in orice moment fara sa raspunda de nimic sau sa dea vreo explicatie. Astfel, ei doar se folosesc de tine, dar cu acordul tau.

Stiu ca majoritatea nu se obosesc sa citeasca acei „Terms of Use” cu care sunt de acord atunci cand isi deschid contul insa credeti-ma ca este bine sa aruncati o privire peste ce scrie acolo pentru ca pe langa vorbaria aia multa cu prezentarile exista si cateva informatii pe care trebuie sa le stiti.

Sa luam exemplul Google Adsense. Este foarte popular, iar toata lumea isi pune mai devreme sau mai tarziu reclame Adsense pentru a mai face un ban. Ei bine, exista sanse destul de mari ca tu sa tii reclamele la tine pe site, reclame pentru care Google si-a luat banii, si sa fii platit la click-urile pe care le dau vizitatorii pe ele insa vei vedea doar cum iti cresc banii in cont, fictivi.

Pragul de a scoate banii este de 100 de dolari. Dar Adsense este ca o loterie, Google isi analizeaza veniturile, isi opreste mare parte din bani, iar restul ii da fraierilor care le-au pus reclamele pe site-urile personale. Cum suma este mica si nu ajunge pentru toti, inchid conturile unora care se apropie de pragul de 100$ pentru a nu-i mai plati, desi acestia nu au facut nimic ilegal. De obicei se reduce din conturile celor „anonimi”, care nu au nicio putere de influentare a opiniei publice sau care nu folosesc un sistem de publicitate sistematizat care nu are cum sa dea gres, constituind o baza solida de a defaimarii Adsense.

La fel ca pe Google Adsense exista peste tot diverse metode prin care sa iti traga din bani. Poti sa te afiliezi la un site care zice ca iti da o anumita suma de bani pentru fiecare vizitator adus prin intermediul linkului tau iar banii ti-i poti scoate la pragul de 100$. Cand le aduci deja sute, poate mii de vizitatori si faci vreo 90$ iti inchid contul pe motiv ca „sistemele lor de supravechere au detectat ca te-ai folosit de mijloace inselatoare pentru a genera click-urile respective”. Si asa tu ai cazut de fraier, facandu-le publicitate absolut gratuit.

Alte metode folosite sunt crearea de diverse reguli prin care ei isi lasa o portita sa iti ia din bani. De exemplu, cand intri in contul tau pe un anumit site, vezi acolo: „grabeste-te, in primele 30 de zile primesti un bonus promotional pentru fiecare utilizator adus!”. Si este adevarat, pentru fiecare vizitator adus de tine care se inscrie iti da pe langa nimicul aferent si un bonus destul de consistent si pe moment esti multumit. Apoi pe alta parte, in regulament, site-ul respectiv te-a prin in sah mat prin doua reguli:

  • poti sa iti retragi banii doar cand recompensa standard atinge pragul de 50$, ceea ce exclude recompensa bonus.. astfel se face ca desi ai 40$ bonus si 10$ standard, nu poti scoate suma adunata de 50$ ci trebuie sa astepti pana cand standardul de 10$ ajunge la 50$.
  • daca observa inactivitate la utilizatorii inscrisi prin intermediul tau, sau acestia nu le genereaza un venit destul de consistent, isi rezerva dreptul de a anula bonusul promotional. In momentul in care vezi regula asta poti sa iti iei adio din start de la bonusul acela, fiindca daca au cum sa ti-l ia atunci mai mult ca sigur ti-l vor lua. Si din exemplul de mai sus, din acei 50$ adunati ramai la aia 10$ standard si va dura un an de zile, poate mai bine, pana vei ajunge la pragul de scos banii.

Si asa mai departe, ingeniozitatea oamenilor din spatele acestor site-uri este una extraordinara, prin intermediul careia pacalesc oamenii legal, cu acordul lor. Am vazut ca este plin internetul de tot felul de reclame si anunturi care promit mii de dolari pe luna lucrand acasa, pe calculator. Este adevarat ca oferta pare atragatoare insa aceasta ascunde multe.

O sa caut prin intermediul acestei categorii de Bani pe Internet sa public cateva din metodele testate de mine pentru a face bani pe internet, metode eficiente si sigure, nu pacaleli. Sper sa va vin astfel in ajutor cu ceva sfaturi sa castigati niste bani de buzunar prin intermediul internetului, fara sa fie nevoie sa scoateti vreun ban din buzunar. Dar trebuie sa va avertizez ca este nevoie de rabdare si perseverenta. Nimic nu este usor si nimeni nu iti da nimic pe degeaba.


Etichete: Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Bani Acasa – Online”

Scrie un Comentariu