Beastly

aprilie 3 200 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Beastly este un film destul de interesant, ecranizat dupa nuvela cu acelasi nume scrisa de Alex Flinn in anul 2007. Stiu ca o sa prinda la public deoarece este un fel de poveste Frumoasa si Bestia, Fata inocenta si Vampirul din Twilight.. in care realitatea se impleteste intr-un mod placut cu fantezia.

De asemenea, site-urile de filme online am vazut ca si-au pregatit terenul pentru a publica acest film de indata ce va aparea.. vezi pe google numai Beastly Online, Beastly Online cu Subtitrare, Beastly Online 2011 si tot asa. Este adevarat ca pentru cineva care cauta sa vada sau sa dea download la film este un adevarat cosmar, nu de alta dar oricate ore ar cauta si in oricare formulare nu are cum sa il gaseasca, nici macar un CAM.. deci DVDrip este exclus total.

Se intampla asta pentru ca abia pe 18 martie a aparut in cinematografele din America. Pana sa apara pe la noi pe trackere mai dureaza ceva timp si atunci, eu v-as recomanda sa asteptati pana va aparea la o calitate buna, nu de alta dar e filmat in mare parte la intuneric si daca versiunea de film este o ciorba de pixeli nu o sa va bucurati de o experienta prea placuta la vizionarea lui.

Pentru cei care nu deduc din trailer, filmul este o drama romantica in care un narcisist este blestemat de o vrajitoare sa devina foarte urat si sa ramana astfel pe vecie daca nu reuseste intr-un an de zile sa gaseasca pe cineva care sa il iubeasca in toata uratenia lui.

Pana apare acest film, daca sunteti iubitori ai genului, s-ar putea sa va placa sa priviti filmul Charlie St. Cloud care a aparut deja chiar si pe dc++ si este de asemenea bine facut.. lucru mai rar in ziua de astazi pentru ca majoritatea filmelor noi sunt facute la repezeala si parca nu se mai pune atat accent pe crearea atmosferei aceleia care sa te cuprinda, sa te absoarba in actiunea filmului. De obicei pe tot parcursul filmului esti constient ca te uiti la un film si ramane doar un film fara sa te implici in povestea lui.


Filme de văzut
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Beastly”

Scrie un Comentariu