Benzi desenate pe internet

ianuarie 3 317 Like to Share? 8 Comentarii Text Mare-Text Mic

Am cautat in ultimul timp mai multe benzi desenate pe internet si am gasit cateva.. ce-i drept in engleza. Este ca si cum ai citi o revista online insa dureaza mult realizarea unei astfel de povesti, si nu se gasesc prea multe de calitate.  Chiar si asa, pe mine unul m-a interesat subiectul, fiind de mic copil fanul desenelor animate cu eroi preluati din revistele de benzi desenate.

Nu am gasit chiar ceea ce doream insa mi-a atras atentia o pagina a HLComic cu o poveste bazata pe jocul Half-Life si Half-Life 2, numita Concerned: The half life and death of Gordon Frohman. Nu sunt un impatimit al jocurilor respective, cu toate ca mi-aduc aminte sa fi impuscat si eu in tineretile mele cativa extraterestri si monstri dar pe timpurile acelea ma interesa mai mult sa trag in stanga si in dreapta fara a fi intrerupt de povestea jocului. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, singurele shootere cu care mi-am pus intradevar mintea au fost Delta Force: Black Hawk Down si Painkiller: Heavens Got a Hitman, cel din urma fiind pentru mine chiar si acum un joc extraordinar de bun si infricosator de-a binelea pe alocuri.

In fine, cei care cunosc povestea Half-Life vor intelege mai bine actiunea, cu toate ca oricine poate citi fiindca la cultura noastra in SF putem interpreta imediat ceea ce nu cunoastem. Povestea este destul de simpla si il are in rolul principal pe Gordon Frohman, un om care a supravietuit mai multor batalii si care acum traieste si isi castiga painea cinstit in orasul 17. Actiunea are loc intr-o perioada post-apocaliptica in care lumea este condusa de soldati hibrizi intre oameni si extraterestri numiti Combine al caror scop este de a seca planeta de bogatiile sale naturale si de a eradica rasa omeneasca.

Gordon Frohman ajunge in oras cu doua saptamani inaintea doctorului Gordon Freeman – un erou al jocului care urmareste sa elibereze populatia omeneasca din mainile soldatilor. Avand nume asemanatoare, Froshman este confundat la inceput cu Freeman dar datorita firei sale vorbarete si a incompetentei confuzia dispare destul de repede. De altfel, Froshman nu are niciun scop maret, si lui chiar ii place orasul si conducatorii sai, cum de altfel ii place si sa joace table si sa urmareasca emisiunea religioasa a Dr. Wallace Breen. Povestea se concentreaza in special pe prostia inocenta a personajului habarnist dar fericit care ajunge pe aceleasi cai ca si Freeman dar din cu totul alte motive.


Etichete: Articole Diverse
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

8 Comentarii la “Benzi desenate pe internet”

 1. SmileBright !cu Doody says:

  acum ma simt bine laughing

 2. SmileBright !cu Doody says:

  A Scanner Darkly ;asta e un film care arata exact ca o banda desenata.

 3. SmileBright !cu Doody says:

  nu mai lasat sa continuui; o banda desenata 3D smug heee smug ce e mai cuul de atat laughing
  dar nu cred ca o sa fie in programul de VEZI ASTA =p

 4. George93 says:

  Ce m-am speriat laughing

 5. SmileBright !cu Doody says:

  oh fi serios laughing ce esti tu’ soricel sau barbat? -_-

Scrie un Comentariu