Bolnava de sex

august 6 2.663 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

O englezoaica de 18 ani a facut sex in doi ani cu peste 50 de barbati, pentru ca nu se poate abtine..

Dupa ce si-a pierdut virginitatea la 16 ani, Cheryl Tunney a prins gustul sexului si crede ca nu poate trai fara sa se culce cu barbati.. ca orice alta femeie insa in doar doi ani, tanara s-a culcat cu peste 50 de barbati, dar nu-si aminteste decat numele a 30 de insi pe care i-a agatat pe Internet.

Cheryl nu obisnuieste sa foloseasca masuri de contraceptie sau prezervative si este constienta de riscurile la care se expune. Cu toate astea, ea sustine ca atunci cand i se pune pata nu mai gandeste ce e bine si ce nu si se dezlantuie pur si simplu.

Chiar daca majoritatea barbatilor cu care s-a culcat se terminau in mai putin de un minut, Cheryl era foarte multumita pentru ca isi satisfacea poftele in acest interval.

Nu-si aminteste decat 30 de barbati

Cand te culci cu multi le uiti numele, in mod inevitabil,  a explicat tanara, care si-a socat parintii cand le-a spus cu cati s-a culcat. Stiam ca fetele au un apetit iesit din comun, dar Cheryl face sex tot timpul, a completat mama ei. Printre barbatii care au trecut prin patul ei, Cheryl si-a amintit ca a facut-o inclusiv cu un dealer de droguri.

Pentru ca nu reusea in viata reala sa agate suficient de multi barbati pentru a-si satisface apetitul, Cheryl a apelat la Internet. Ea are peste 250 de prieteni si intentioneaza sa ii cunoasca si… altfel.

Sursa: Click

Eu ii recomand sa se duca la casting-urile  pentru filme porno.. va gasi acolo ceea ce cauta, pe saturate, daca nu poate sa isi gaseasca un singur barbat care sa o satisfaca desi m-as mira ca nu poate sa isi gaseasca daca isi satisface poftele intr-un minut.

Tine doar de educatia sexuala pe care a primit-o, poate a fost crescuta cu gandul ca sexul e iaccc, dezgustator si nu e bine sa faci asta si pe urma cand si-a dat seama ca maica-sa nu e virgina, si a descoperit si ea „minunea” a scapat, cum ar zice bunicu-meu, precum calul in porumbi laughing


Etichete: , Articole Amuzante
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

2 Comentarii la “Bolnava de sex”

 1. andrei says:

  ciudati is englezii astialaughing
  una are 200 de orgasme pe zi
  alta 300 de kg la 13 ani
  asta e extra c*rva la 18 ani…
  laughing

 2. andrei says:

  a!
  am uitat de copii aia care au o fetitza
  laughing

Scrie un Comentariu