Bordel cu maimute

august 10 3.023 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

În insula Borneo, perverşii îşi pot satisface poftele cu femele de urangutan

Dacă Thailanda e cunoscută ca un paradis pentru pedofili, insula Borneo, din arhipelagul indonezian, oferă alte “delicatese” pentru perverşi. Organizaţiile de apărare a animalelor au descoperit în ultima vreme numeroase bordeluri în care “angajatele” erau femele de urangutan. Puse în cătuşe şi bătute, sărmanele animale erau ţinute de ani de zile ca sclave sexuale.

O fundaţie de salvare a urnagutanilor din insula Borneo încearcă de ani de zile să elibereze cât mai multe primate din sclavia sexuală.

“În multe sate din partea indoneziană a insulei există adevărate bordeluri unde atracţia principală o constituie femelele de urangutan, nu prostituatele propriu-zise. Din păcate, e extrem de dificil să descoperim abuzurile la care sunt supuse sărmanele animale, pentru că peste tot funcţionează legea tăcerii. Mulţi oameni din aceste zone îşi câştigă existenţa din exploatarea maimuţelor”, povesteşte Michelle Desilets, preşedinta “Borneo Orangutan Survival Foundation”, BOS.

Maimuţele “angajate” în bordeluri sunt rase săptămânal pe tot corpul iar la gât, mâini şi în cap li se pun tot felul de inele şi coliere. Voluntarii care cutreieră insula în căutarea acestor bordeluri ilegale sunt deseori atacaţi şi răniţi de sătenii nervoşi că li se deconspiră afacerile. În ultimii cinci ani, trei angajaţi ai BOS au fost omorâţi în împrejurări neelucidate, autorităţile suspectând mafia care se ocupă cu exploatarea animalelor.

Sursa: Click


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....

Te-ar mai putea interesa:

 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “Bordel cu maimute”

 1. Anturaju93 says:

  Astia sunt nebuni, cine naiba face sex cu o maimuta. This is a sick mother fucker world we live in today!!!

 2. Byank Copil Neboon says:

  Doamneee…nail biting..Qm plm poate s faca aja cv? cn vrea s faca sex q o maimutza?rolling eyes..off,c lume nebuna…sad

 3. ariana says:

  Si maimuta ii va darui urmasi,sa-i ia acasa si sa-i creasca…..Sunt sub orice demnitate….Embargo impus de toate statele lumii pana ce si-o rezolva problemele interne, castrarea ar fi o solutie. Nu-s de ajuns pedofili? Mai spunem ca apar tot felul de boli noi,iata cauza!

Scrie un Comentariu