Cand e cazul sa o stergi dintr-o relatie

mai 20 1.782 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Scriu mai jos ceea ce eu consider ca reprezinta semnale sigure ca este cazul sa o stergi cat mai repede dintr-o relatie. Sunt acele impedimente peste care nu poti trece pe termen lung. Nu are rost sa te amagesti ca se schimba, ca nu conteaza, ca nu va afecteaza. Daca la inceputul relatiei apare unul dintre aceste semnale, sfatul meu este sa il iei in considerare.

1. Intarziere cronica. “Cronica” inseamna trei intalniri la rand. Daca un partener intarzie mai mult de zece minute la trei intalniri la rand… mai bine nu astepta sa intarzie si a patra oara. Scuzele vor fi desigur beton, unele probabil chiar valabile. Dar trei la rand reprezinta deja un model de comportament care nu denota implicare. Asadar, nu te implica nici tu.

2. Impolitete fata de chelneri. Sau fata de taximetristi, sau barmani, sau … (a se completa dupa plac). Semnalul asta nu necesita explicatii suplimentare.

3. Povesti de groaza cu divorturi. De obicei, poti afla mult mai multe despre un potential partener, daca esti atent cand iti povesteste despre sine si stii sa citesti printre randuri. Daca auzi povesti despre divorturi “murdare”, si fosta/fostul e unic vinovat de toate cele… sterge-o. E un semnal foarte grav. Orice om stabil din punct de vedere emotional stie ca la un divort contribuie doi oameni, nu unul singur.

4. Atasament exagerat fata de animale deranjante. Cainii sunt ok, pisicile sunt in regula… daca sunt animale normale. Daca sar in pat in cele mai inoportune momente, iti distrug hainele s.a.m.d., iar proprietarul le mangaie senin pe cap… Semnal!

5. Fluturasii. Daca se intampla ca partenerul (eventual si trecut de 30 ani) sa mentioneze ca nu a avut nici o relatie care sa dureze mai mult de cateva luni… nu va ambitionati sa deveniti exceptia. Nu veti reusi.

6. Copii nesuferiti. Copii cu ceva probleme… poate. Copii care nu te suporta? Incep sa palpaie beculetele rosii. Copii nervosi, violenti sau irecuperabil de rasfatati: categoric un semnal ca trebuie sa fugiti de acolo.

7. Banii… Banii sunt o problema spinoasa. Daca EL vrea sa imparta banii de la prima iesire, plateste si… lasa-l. Impartitul banilor e ok, dar nu de la prima intalnire. In schimb, daca tu insisti sa fii tratata ca “fata tatii” pe toata durata relatiei, asteapta-te sa te lase el.
8. Capcana parintilor. Emotii prea puternice legate de parinti – fie ele pozitive sau negative – sunt un semnal important. Dependentii de mama si cei cu o reala aversiune fata de parinti reprezinta un NU la fel de mare.

9. Sex de proasta calitate. Nu necesita explicatii, nu? Sex slab prima data se poate intelege si imbunatati. Sex slab de doua, trei, patru ori – acesta nu se va schimba, decat eventual in rau. Nu te amagi ca sexul este doar o parte a relatiei, sau mai rau, ca nu conteaza. Conteaza.

10. Lenjerie si sosete murdare. Fie ca e fata sau baiat, lenjeria trebuie sa fie curata. Lenjeria murdara sunt o hiba “ascunsa”. Dar cine are o hiba ascunsa, este probabil sa aiba mai multe. Nu vrei sa le descoperi.

Lista ar putea continua dar astea ar fi cele mai importante. Trebuie sa fiti atenti mult si la cum vorbeste, sa va dati seama ce are in cap. Nu va luati dupa o gluma spusa asa aiurea, sau dupa o vorba mai putin inteleapta spusa intr-o zi mai proasta. Acordati-i un pic de timp la capitolul asta.. asa va puteti face o idee de ansamblu.


Etichete: Articole Diverse
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Cand e cazul sa o stergi dintr-o relatie”

Scrie un Comentariu