Ce face Mos Craciun vara

februarie 26 1.551 Like to Share? 4 Comentarii Text Mare-Text Mic

Mos Craciun are un job part-time ca sa spun asa, adica lucreaza doar in timpul sarbatorilor de iarna unde e nelipsit de la emisiuni de televiziune, din azile de batrani, spitale, orfelinate, din casele oamenilor.. acum ca n-o ajunge la toate treaba lui cum se descurca, oricum e descurcaret ca a reusit sa pastreze slujba aceasta ani buni.

Deci iarna stim cu totii care ii sunt preocuparile, dar ce face in timpul liber? Ce face de exemplu, vara? Ei bine, Mos Craciun nu este genul de om care sa ii placa multimile, blocurile de beton, asfaltul incins, aglomeratia in trafic, aerul poluat si cam tot ce se gaseste in orase. Astfel, Mos Craciun sta retras undeva in natura, la iarba verde, delectandu-l cantecele de pasarele si razele soarelui care ii scalda obrajiorii (cum care?).

Apropo de scaldat, am intrat in posesia unui filmulet cu Mos Craciun facand baie dimineata.. priviti care ii este secretul vitalitatii, care il ajuta sa se mentina in forma.


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....

Te-ar mai putea interesa:

 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

4 Comentarii la “Ce face Mos Craciun vara”

 1. AdrianRosulescu says:

  lol ce tare este videoclipul

 2. Jordan says:

  Totusi ….e cam certat cu apa laughing.

 3. VanGhelie says:

  se vede treaba ca nu-i roman: nu-i prieste incativitatea

 4. contabilitate says:

  Citind acum asta mi-am adus aminte…Maine de 1 Mai daca sunteti din Bucuresti si va plictisiti acasa puteti sa il insotiti de domnul Marian Vanghelia la protestul organizat de PSD impotriva guvernului Boc. Parerea mea e ca nu trebuie sa fiti fan PSD, e o oportunitate buna sa mergeti si sa injurati Guvernul si poate cine stie, sa aruncati cu pietre…glumesc eviden. Oricum, VA UREZ UN AN NOU 1 MAI PLIN DE FERICIRE!

Scrie un Comentariu