Conversie online din PDF in WORD

aprilie 11 9.750 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

O sa inceapa iar profesorii sa ceara tot felul de referate, lucrari, licente si alte chestii pline de cuvinte pe care nu prea iti vine sa le inveti. Pe internet nu se gasesc intotdeauna materialele care iti trebuie sau sunt incomplete si mai gasesti cate-un material in format .pdf din care nu merge sa dai copy-paste direct in documentul deschis in Word trebuind astfel, mai intai convertit.

Cum convertesti un fisier .pdf intr-unul .doc? Majoritatea se gandesc la programe care sa rezolve aceasta problema. Chestia e ca pe langa faptul ca trebuie sa le descarci si sa le instalezi, nu prea se gasesc programe bune si gratis pentru conversia de fisiere. In general iei cate un program care auzi tu ca e mai bunicel si acela de fapt e demo, adica te poti folosi de el in limita a doua pagini de conversie. Asta inseamna ca daca ai un referat .pdf de 5 pagini, programul respectiv va converti din el doar primele doua pagini.

Eu unul ma folosesc de site-ul acesta de conversie online din PDF in WORD si sunt foarte multumit. Trebuie doar incarcat fisierul .pdf si dupa un timp de procesare care depinde de marimea fisierului de convertit, se genereaza un link de download al fisierului Word. Bineinteles, necesita prelucrari ca niciun program nu scoate tabelele si schemele la fel ca in fisierul .pdf dar este un intrument destul de util.


Etichete: Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Conversie online din PDF in WORD”

  1. Serkan says:

    Mersii mult.
    Chiar imi trebuia asa ceva.. si ca sa vezi cand am citit blogul am gasit asta.

    10x

Scrie un Comentariu