Cum deblochezi gratis un telefon acasa

februarie 6 150.513 Like to Share? 7 Comentarii Text Mare-Text Mic

Daca ai un telefon blocat pe o anumita retea si ai dori sa il deblochezi atunci s-ar putea sa vrei sa incerci un program gratuit de deblocare acasa inainte sa mergi cu el la service. Nu de alta, dar se prea poate sa il poti debloca fara sa mai trebuiasca sa te plimbi prin oras si sa scoti din buzunar cativa zeci de lei.

Sansele sa poti debloca gratis un telefon sunt foarte mari pentru modelele vechi (de exemplu poate iti da bunicul sa ii deblochezi vechiul Nokia 1101) si scad pe masura ce ne apropiem de modelele foarte noi.. dar chiar si asa, incercarea moarte n-are: programul instalat are doar 718kb.

Ce iti trebuie:

 • un telefon marca AEG/Telital, Alcatel, LG, Maxon, NEC, Nokia, Samsung, Siemens, Sony, Panasonic, Vitel, Motorola. Unele modele de telefoane nu sunt suportate dar se dau coduri universale sau generale de deblocare care merita incercate.
 • programul WorldUnlock Codes Calculator care va calcula codul de deblocare in baza IMEI-ului telefonului si a retelei pe care a fost blocat.

calculator cod deblocare telefon

Cum se deblocheaza gratuit telefonul:

 • instalezi si deschizi programul, unde alegi modelul telefonului pe care il ai
 • scoti cartela din telefon
 • bagi pe telefon codul *#06# pentru a ti se afisa numarul IMEI
 • introduci IMEI-ul in program, alegi tara si reteaua pe care a fost blocat. Pentru telefoanele blocate in Romania veti vedea denumirile vechi ale retelelor, adica in loc de Vodafone va fi Connex, Cosmote = Cosmorom, Orange = Dialog.
 • apesi in program butonul Calculate. Programul va afisa o serie de coduri de deblocare: daca este o serie de 7 coduri il incerci mai intai pe ultimul pe telefon.. dupa ce il bagi ar trebui sa scrie „Telefonul a fost nerestrictionat/ restrictie SIM off / etc.” si sa isi dea singur restart. Daca nu merge incerci codul al 5-lea, si daca nici asta nu merge le incerci si pe celelalte. Daca primesti o serie de doar 2 coduri atunci le incerci pe amandoua.

Informatii utile: codurile vor fi afisate pe forma: #pw+cod+n# iar pentru a scrie pe telefon acele p, w sau +, trebuie apasat pe butonul * de mai multe ori.

Decodare telefon Nokia online

Sunt site-uri care pun la dispozitie un tool online de decodare care genereaza coduri gratuite pentru anumite tipuri de telefoane. Sunt doar pentru anumite tipuri/modele pentru ca nu toate telefoanele sunt facute din constructie sa poata fi deblocate printr-un simplu cod.

 


Pentru Telefon
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

7 Comentarii la “Cum deblochezi gratis un telefon acasa”

 1. Cristi says:

  pot folosii acest soft la deblocarea unui telefon pe Vodafone Romania ,Sony xperia miro St 23i?

  • admin says:

   nu e nimic garantat, poti sa incerci. Daca nu gasesti direct modelul telefonului tau poti incerca unul din codurile universale

 2. alex says:

  am bagat codurile pentru un nokia c1 si nu merge …

 3. alexandru says:

  cum pot debloca un sony xperia miro st 23i blocat pe vodafon spania

  • admin says:

   m-as mira sa mearga codurile universale din program. Cel mai bine ar fi sa-l deblochezi in oras

 4. ionut says:

  cum pot debloca un vodafon nu vrea sa eie nici o cartela ..,.dupa spani pe gozmote

  • admin says:

   iei programul prezentat in articol, urmezi instructiunile si daca nu merge atunci n-ai incotro decat sa mergi cu el la un service