Cum sa stingi calculatorul altcuiva

martie 9 25.460 Like to Share? 17 Comentarii Text Mare-Text Mic

Ideea mea legata de cum ai putea sa stingi calculatorul celui cu care vorbesti pe messenger de exemplu, este foarte simpla, fara virusi, troieni, adware, hardware, beware, star wars sau alte ware care fac rau, nici macar software nu cuprinde. Voi cand va stingeti calculatorul vostru ce faceti? Ii dati Shutdown, pai si-atunci, am facut un shortcut al butonului de shutdown din Windows, care inchide calculatorul.

Este destul de simpla, din moment ce un shortcut este o cale rapida de a accesa un program de la o anumita adresa, si mai toata lumea are windows-ul instalat in partitia C, ar trebui sa functioneze smecheria.

Am incarcat aici shortcut-ul, l-am numit „cel mai tare test iq” si ceea ce ar trebui sa faceti este sa il trimiteti cuiva ca ceva interesant iar respectivul cand va click pe el va fi ca si cum ar da Shutdown la calculator doar ca e un shutdown intarziat cu 60 de secunde ca sa se sperie.

Cand il deschide ii apare o fereastra cu ceva rosu pe acolo, niste chestii si o numaratoare inversa de la 60 de secunde in jos iar cand ajunge la 0 i se inchide calculatorul. Ca sa ii schimbati proprietatile puteti edita shortcut-ul dand click dreapta pe el si „Properties”. Puteti inlocui 60 cu un timp mai scurt, de ex 3 secunde sa nu aiba timp nici macar sa isi dea seama ce e, iar la mesaj puteti pune orice dar aveti grija sa pastrati ghilimelele.

Daca nu merge link-ul de download, iata cum se face:

 • dati un click dreapta pe desktop, selectati New – Shortcut
 • in fereastra care apare scrieti shutdown.exe -s -t 60 -c „aici un mesaj scurt”
 • dati next si scrieti la nume „cel mai tare test iq”  si dati finish.
 • acum pe iconita tocmai creata dati un click dreapta si alegeti Properties
 • de la change icon alegeti o iconita de folder si salvati. Cam asta e tot.
 • daca vreti sa ii faceti proba, deschideti-l si in cele 60 de secunde trebuie sa scrieti in Start – Run comanda shutdown.exe -a pentru a anula shutdown-ul.

Pentru a-l arhiva, trebuie sa aveti WinRar, sa dati click dreapta pe iconita si sa alegeti „Add to Archive”. Aici dati la Files, iar la „Files to Add..” dati click pe Append si alegeti de pe desktop „cel mai tare test iq.lnk”, adica sa arhivati shortcut-ul nu fisierul de shutdown din Windows.


Etichete: Pentru PC
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

17 Comentarii la “Cum sa stingi calculatorul altcuiva”

 1. sorin says:

  cum sa fac sa sting pc cuiva daca am creeat deja shortcut???

 2. Andu says:

  da ba…si eu am facut un astfel de program si lam incercat mai intai pe pcul meulaughing …..ptiu ce sperietura am trasstraight face

 3. Praf says:

  code: shutdown -s -t nr_secunde
  -c „mesaj” tongue

 4. daisy says:

  File not found

  nu merge sad

 5. Capsu` says:

  Da merge.. am scris Poze cu Andrei dezbracat si toti aia au dat clik si pe urma cand au intrat la loc pe mess m-au injurat si m-au facut cu Ou si cu Otetlaughing Bravo ai cel mai tare sitekiss tine-o tot asalove struck

 6. Georgiana says:

  Cum fac nu shortcut ?????i dont know

 7. Georgiana says:

  scz…”un”

 8. stakone says:

  salut scz ca va deranjez .. dar mai exsta si alt modbig grin ii afli ip-ul si maid eparte nushcrying( vreau sa aflu cumstraight face va rog frumos sa ma ajutatistraight face id-ul meu este stak_eo

 9. Tudor says:

  cum sa descarc shi eu fingneaua asta?

 10. Ashu says:

  ma..mie imi apare o fereasta neagra si se inchide imediat

Scrie un Comentariu