Cum sterg contul iOrbix

aprilie 20 662 Like to Share? 8 Comentarii Text Mare-Text Mic

Da, ar fi pacat sa si stergeti deja contul de pe iOrbix dar ma gandesc ca poate ati facut mai multe profile din greseala si vreti sa stergeti unul din ele. Daca asta este situatia si le-ati facut ca tolomacii pe acelasi e-mail, atunci trebuie mai intai sa treceti un cont pe un alt e-mail inainte sa il stergeti. Zic asta pentru ca amandoua conturile au acelasi e-mail de logare iar in momentul in care stergeti unul din ele se sterge si e-mailul din baza de date iar celalalt profil pe care chipurile, vreti sa il pastrati, o sa ramana undeva in aer.. neputandu-va loga pe el fiindca e-mailul nu mai exista!

Cum schimbam e-mailul? Intru pe cont, dau la „Settings” iar apoi trec noul e-mail la „Change Email”. Vedeti ca parola de sub el nu este de la noul e-mail ci este parola pe care o aveti la profil. Apoi apas butonul „Save” ca sa salveze setarea. Este necesar sa ma duc pe noua adresa de e-mail si sa activez contul de pe acel e-mail.

Acum ca am schimbat e-mailul pe care este contul, in pagina asta de setari, imi pot indrepta atentia catre stergerea contului. Nu veti gasi un link in pagina de setari, ceva de genul „[Cancel your Account] (Anulare Cont)”. Se intampla asta pentru ca administratorii iOrbix nu au nimic impotriva daca profilul vostru nu este activ. Puteti sa il lasati acolo astfel incat prietenii vostri sa va gaseasca mai usor.

Daca totusi tineti neaparat sa il stergeti, veti gasi linkul de stergere in pagina cu termenii si conditiile de folosire a iOrbix.


iOrbix
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

8 Comentarii la “Cum sterg contul iOrbix”

  1. Andreea says:

    Buna,as vrea sa stiu si eu cum sterg un cont de pe iOrbix.multumesc !

  2. No name says:

    Nu mai este nici o optiune de ” Anulare cont ” ! Vreau neaparat sa imi sterg contul. Le-am trimis si administratorilor o notificare si nu am primit raspuns. Iorbix incepe sa devina hi5. happy

  3. Medeea says:

    Buna. Am sters un cont iOrbix bifand stergere definitiva. A trecut mai mult de doua luni, dar profilul exista. Spune-mi si mie te rog dupa cat timp se sterge definitiv, astfel incat sa apara username-ul liber? Ar trebui sa existe un link asa cum exista la facebook, si dupa 2 saptamani se sterge definitiv.

  4. Medeea says:

    Ba da, am bifat stergere definitiva. Poate exista un alt link si nu stiu eu. Daca il stii spune-mi si mie te rog.

    • admin says:

      ai bifat stergere definitiva din ce meniu? de dezactivare cont? daca e asa, atunci e dezactivat. Am scris in articol cum se sterge, si apoi de ce tii neaparat sa il stergi ca sa iti foloseasca altii id-ul?

  5. Medeea says:

    Am bifat stergere definitiva din setari. Mersi oricum.

Scrie un Comentariu