De ce nu asculta fetele Parazitii

ianuarie 22 2.853 Like to Share? 31 Comentarii Text Mare-Text Mic

Oare de ce nu asculta fetele Parazitii? Poate ati fost si voi pe la vreun bal sau concert unde au fost invitati Parazitii si ati observat ce atmosfera este: parazitii canta, toti baietii din sala canta odata cu ei, toata lumea stie versurile.. numai fetele venite cu baietii (nu stiu de ce) stau si se uita in gol.

Chiar nu inteleg care este problema, toate versurile din melodiile lor le inalta la rang de zeite si le pupa-n fund odata la trei cuvinte pe fete, spunand ca nu pot trai fara ele, ca le iubesc asa de mult, le adora etc etc. De fapt stai, astia erau de la BUG Mafia, erau manelistii, erau cam orice melodie vezi pe la tv pe posturile de muzica, rapperii de prin state si poetii din carti.

Eh, acum fiecare descrie fetele asa cum a avut placerea sa le vada sau  sa le viseze. Si apoi, Parazitii descriu un anumit gen de fete.. singura problema este ca atunci cand canta se simt toate, de la cap la coada, fara exceptie si bineinteles, cum adevarul doare se cam supara si trec formatia asta pe lista neagra. In fine, este binecunoscut faptul ca femeile n-au avut niciodata un simt al umorului prea dezvoltat.

Dar hai mai bine sa ne amintim de o melodie frumoasa semnata Parazitii.


Muzica
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

31 Comentarii la “De ce nu asculta fetele Parazitii”

 1. na says:

  Mey…Nu neaaparat…nu mai generalizati ma…de ex…si eu ascult cateva mel de la ei…da?asa k nu mai generaliza…pentru ca intradevar exista multe parasute…dar nu toate sunt asa…batting eyelashes

 2. na says:

  Si sunt de acord cu izu laughing

 3. Adelush says:

  eu ascult parazitii, desi sunt fatalaughing nu ma deranjeaza ‘limbajul urat’ pe care il folosesc in melodii, dupa parerea mea sunt una dintre putinele formatii care nu s-au schimbat o data cu succesul dobandit si au spus in continuare lucrurilor pe nume!

 4. Anna:) says:

  si eu ask parazititlove struck
  si bug mafia
  si mai multelaughing
  si nu ma feresc de cele cu prostiiblushing
  ce naibalaughing
  sunt fainebig grin

 5. laryssa says:

  e ascult parazitii de vreo 5-6 ani incontinuu. imi plac toate piesele (cu exceptia primelor 2 albume) si am si toate albumele. fiecare intelege ce poate din muzica lor.

 6. Anda says:

  te inseeeliii ..

 7. dd says:

  Nu e vorba ca se simt neaparat,unele nu agreeaza deloc muzica asta.

 8. unu' care tocmai a fost la curve says:

  mari curve sub acoperire voi fitoasele care defilati pe strada semi-dezbracate.Mai mult respect am pentru prostituatele care nu neaga ce sunt-pentru 50ron te satisfac din prima fara sa ceara cadouri,plimbari costisitoare si alte preferinte luxuriante.Traiti-va tineretea cat mai puteti ca in 5 ani deja sunteti babe,vad „fetitele” de 15ani care arata de 20,iar voi de 20 deja sunteti expirate la chip,e de plans,vai de voi.

 9. Cipulee says:

  Multe nu asculta,ori pentru ca aud injuraturi,vai doamne,ori pentru simplul fapt ca nu inteleg mesajul melodiilor,gen Drogurile schimba tot,17 ani.Numai bine!

 10. Stephany says:

  frate eu asculthappycedry2k ,nimeni altu’ ,spike,parazitii,specii si multi altiihappynu vorbi pana nu te interesezihappyai fi surprins dac ai vedea cate fete ascultahappy

Scrie un Comentariu