De Sf. Valentin

ianuarie 31 767 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Se apropie Sfantul Valentin a.k.a Ziua Indragostitilor.. nu va bucurati? Poate da poate nu.. Este destul de frumoasa perioada asta de dinainte caci acum fata de care se stie ca va place o sa se poarte mai frumos cu voi in speranta ca se va alege si ea cu ceva.. un cadou sau macar un buchet de flori acolo, cu care sa se laude prietenelor eihee hee Luatii dar nu i-l dati asa.. invitati-o undeva, oriunde, si daca accepta atunci este sansa voastra sa o faceti sa isi schimbe parerea despre voi sau sa o ajutati sa se decida daca este nehotaratawinking

Respectati fetele dar sa nu va fie rusine de ele caci desi pe moment par atat de pure.. cand ajungeti sa le cunoasteti mai bine si sa va aveti bine cu prietenii ei s-ar putea sa aflati ca trecutul lor nu este atat de inocent pe cat credeatihappy iar in mintea ei nu sunt lucrurile deloc asezate ci dimpotriva, zboara aleatoriu ca ridicate de un uragan.

Multi isi fac probleme din cauza acneei. Mai fratilor, nu este nicio tragedie daca v-a iesit un cos exact in ziua in care mergeti sa va intalniti cu iubita. Degeaba aveti un ten curat daca nu aveti nimic in creier si nu stiti sa va comportati… si sa stiti ca sunt multe exemplare din-astea care sunt apreciate de fete cand sunt mai mici (ca na, li se pare misto si le fac sa rada) dar pe masura ce se maturizeaza si ele se mai desteapta, unele mai tarziu, altele deloc.. fiecare doarme cum isi asterne.

Daca vedeti ca nu va iese ci dimpotriva, va afundati mai mult, renuntati si nu stati sa fiti bataia de joc a unei fete, ca nu s-a sfarsit lumea cu ea.

Daca aveti o prietena pe care o iubiti, atunci trebuie neaparat sa ii luati ceva prin care sa ii aratati lucrul asta. Dar sa nu fie ceva exagerat caci se presupune ca trebuie sa fie speciala fiecare zi alaturi de ea, nu doar asta.


De Sărbători
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “De Sf. Valentin”

  1. Spooky says:

    si eu am vreo 3-4 cosuri pe toata fata laughing imi trec alea apar altele laughing da faza e ca sunt din alea gigant crying rolling on the floor nu ma streseaza asta laughing

  2. admin says:

    foarte bn..asa si trebuiewinking nu o sa le ai toata viata..cui nu ii place sa se duca in pzd masiidevil

Scrie un Comentariu