Download / Online – Filme noi sortate si subtitrate

octombrie 21 104.257 Like to Share? 14 Comentarii Text Mare-Text Mic

Scriu articolul acesta special pentru aceia din voi care vor sa dea download la filme noi subtitrate direct de pe internet, fara a folosi clienti de file-sharing precum uTorrent sau ApexDc++. Exista mai multe site-uri pe internet care pun la download filme cu subtitrare in limba romana, dar nu pot sa spune ca toate filmele puse la download sunt noi.

In materie de filme, un site mi-a atras atentia recent, si anume RadioFly.ws. Eu unul nu ma omor cu luatul filmelor de pe internet decat in cazuri extreme.. de exemplu daca nu gasesc un anumit film pe tracker-ele cunoscute si de incredere (niciodata nu iau de pe cele publice), incerc pe huburi, si in ultima instanta caut pe internet sa vad daca este la download sau daca macar pot sa il vad online. Cam asta ar fi ordinea.

RadioFly.ws mi-a atras atentia atunci cand am luat filme de pe huburi, este un site destul de vechi in domeniu pentru ca mai mereu l-am vazut prin denumirea filmelor, si mi-a placut sa vad ca de fiecare data cand am luat un film de la ei a fost unul de de o calitate buna si cu subtitrare sincronizata perfect. De obicei cand cauti filme noi se intampla deseori sa le gasesti filmate in cinematograf sau chiar mai rau, titrate in limba rusa.. ceea ce pana acum nu mi s-a intamplat. Imi place sa cred ca administratorul alege filmele astfel incat sa fie cat de cat noi dar la o calitate buna.

Sub fiecare film sunt mai multe linkuri de download, eu am incercat trei din care am vazut ca doar doua au o viteza de download acceptabila – Filebox si Fisier.ro, exact in aceasta ordine. Deci va sugerez sa incercati mai intai linkul de Filebox si sa aveti rabdare putin fiindca nu este viteza mare inca de la inceput, dar pe parcurs ajunge la peste 5MB/s. Se poate sa difere in functie de cat de ocupat este serverul.

Subtitrarea am vazut ca este gazduita direct pe site, pentru download trebuie doar sa dati click dreapta pe linkul „AICI” si sa alegeti „Salveaza legatura ca..”.

Daca mai stiti site-uri cu filme noi subtitrate si de calitate, sunteti bineveniti sa lasati un link!


Filme de văzut
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

14 Comentarii la “Download / Online – Filme noi sortate si subtitrate”

  1. andrey says:

    Pe radiofly intru si eu sa vad sau sa descarc filme. Sunt o gramada de situri de filme online dar prea putine iti dau si optiunea sa le descarci

Scrie un Comentariu