Download online clip Youtube in mp3

septembrie 26 60.065 Like to Share? 18 Comentarii Text Mare-Text Mic

Astazi ma lovii de o problema mai ciudata, niciuna din uneltele de pana acum nu-mi fu de ajutor in downloadarea unui videoclip de pe Youtube direct in .mp3 ca ma interesa decat melodia, nu clipul in sine. Solutia o gasii usor pe internet, intr-un site de download online clip flv in mp3. Chestia e ca sunt multe programe de download si convert Youtube automat in melodii dar sunt unele videoclipuri de pe Youtube care nu merg convertite in .mp3 cu ele, ci decat in .avi si alte formate video, nu audio.

Este vorba de site-ul http://www.flv2mp3.com/ cu ajutorul caruia puteti lua foarte usor melodia de pe fundalul unui videoclip Youtube in trei pasi, fara sa instalati nimic in calculator. Cum intrati pe site o sa fiti intampinati de campul pregatit de download si convertit prin intermediul url-ului. Acolo introduceti linkul videoclipului pe care il aflati astfel:

Intrati aici, presupunand ca asta e videoclipul a carui melodie vreti sa o downloadati. Sub player o sa vedeti in partea dreapta un link (share), dati click pe el si o sa vedeti ca apare jos un camp denumit Copy and paste this link into an email or instant message. Linkul acela din casuta de acolo este url-ul videoclipului.

Il copiati in campul din site-ul de download, bifati jos in stanga I accept the terms of service apoi apasati butonul Next. O sa pregateasca videoclipul pentru convertire.. o sa dureze ceva asa ca asteptati. Apoi e simplu, selectati setarile care va convin, le putei lasa si asa cum sunt, nu trebuie neaparat sa va introduceti adresa de e-mail sau ceva, si nici nu trebuie sa va faceti cont. Dupa ce dati Next la setari o sa puteti downloada melodia videoclipului in calculator la o viteza mica dar in fine, nu e un fisier asa mare sa zici ca astepti o suta de ani.

Apoi daca la sfarsitul sau la inceputul melodiei pe care ati luat-o este o pauza in care nu se aude nimic ori vorbeste unu de nebun, puteti taia din melodie partile alea ca sa lasati doar cantecul cu ajutorul programului de editat melodii »

Daca va uitati sus veti observa ca pe langa tab-ul asta Convert by URL mai sunt doua care sunt foarte utile:

Convert By Upload va ajuta sa luati melodia de pe fundalul videoclipului .flv pe care il aveti in calculator. Este foarte utila functia asta pentru ca puteti lua de pe orice site nu doar de pe Youtube. Asta inseamna ca puteti downloada un videoclip in calculator de pe Trilulilu prin site-urile pe care vi le-am dat si de acolo il puteti incarca in site-ul astalalt putand astfel sa luati melodia de pe fundalul videoclipului Trilulilu.

Download actioneaza ca orice alt site de download de pe youtube permitandu-va sa luati un videoclip de pe Youtube in .flv

Alte site-uri asemanatoare:


Etichete: , Internet
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

18 Comentarii la “Download online clip Youtube in mp3”

 1. cristian says:

  fratilor va recomand
  DVDVideoSoft Free Studio eu asta folosesc si mi se pare ca e destul de bun

 2. Ciprian says:

  Cel mai bun site prin intermediul căruia puteţi descărca filme după youtube şi …..alte site-uri ….in format HD-HQ fără să fie necesară instalarea lui deoarece este online este http://youtube.store-videos.com/

  iar pentru a descărca muzică după youtube la calitate foarte bună (mai bună nu se poate credeţi-mă am incercat şi cu alte programe dar sunt audiofil deci acesta este cel mai bun, asta imi spune urechea, pe deasupra şi acesta este online !! http://www.video2mp3.net

 3. ... says:

  chiar ii bun site’u http://www.video2mp3.net….bv Ciprian applause

 4. anonim says:

  multumesc f mult pentru informatie.
  m-a ajutat mult.

Scrie un Comentariu