Dragobete, luna Martie

februarie 20 492 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Mai tineti minte ce v-am spus de Sf. Valentin? Ei bine este valabil si acum ca se apropie luna Martie.. cea in care rasfatam fetele.. ar vrea eletongue si mai ales ca pe 24 (cred) este Dragobetele.. nu stiu cata lume stie sigur cand este, de Sf. Valentin a auzit toata suflarea dar de Dragobete mai putin.. mai ales noi baietii.. noroc ca avem fete langa noi care sa ne aminteasca, de multe ori in gluma..

Poi cata dragoste, daruire in lunile astea.. doamne doamne.. vezi cupluri, asteptand sa treaca strada, stand la semafor imbratisati de parca ar astepta sa le faca cineva o poza. Da.. dragostea e in aer.. simtiti miros de..hai sa nu fiu nesimtit.. Oricum ideea e ca acum dragostea nu prea se vede, este mai aparenta atunci la inceput, cand stai de vorba cu prietena ta ore intregi, fie la propriu sau figurat, si esti asa de orbi..fericit (ca na, esti indragostit) ca ai cea mai frumoasa, mai desteapta prietena din lume, asa cum credeai si despre „fosta” dar care acum ti se pare oribila asa cum poate, mai mult sau mai putin, peste cativa ani, o sa ti se para si prietena de o ai acum. Acum tu o sa zici in gand: „Nu o sa fie asa, te inseli!” Poate ma insel, trece luni in loc de ani!

Stiti cand vad dragoste in adevaratul sens al cuvantului? Cand ma uit la batraneii iesiti la plimbare cu sotiile lor, la care, desi au trecut zeci de ani, inca se uita cu drag, se poarta frumos, le respecta, le ajuta, si vorbesc lejer in fiecare zi avand ce discutalove struck Asta da dragoste.


De Sărbători
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Dragobete, luna Martie”

  1. lumycriss says:

    Ai dreptate! winking Aia da dragoste! love struck Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ajungi la varsta aia ca sa-ti dai seama de dragostea adevarata! laughing

Scrie un Comentariu