EA GAMES: Battlefield Heroes

iulie 3 10.038 Like to Share? 5 Comentarii Text Mare-Text Mic

EA Games a facut un joc gratuit care merge si pentru calculatoarele mai putin performante, se numeste „Battlefield Heroes” si este multiplayer impartind jucatorii in doua armate cu forte egale care se bat intre ele.. una este cea Nationala iar cealalta este cea Roiala, o sa recunoasteti usor pe campul de lupta inamicii fiindca pe langa felul in care merg si sunt imbracati le apare numele cu rosu, prietenii vostri avand numele scris cu albastru. Puteti sa conduceti jeep-uri, tankuri, avioane si bineinteles sa trageti cu ele, iar apasand tasta Q va apare o caseta cu mai multe gesturi pe care le poate face personajul vostru, precum sa fluiere si sa faca cu mana ori sa strige dupa un doctor.

Bineinteles, scopul jocului este de a face misiuni impuscand tot ce iti sta in cale, pe masura ce faci mai multe misiuni ti se ofera puncte cu care poti cumpara imbracaminte (de exemplu poti cumpara „Naked legs” putand astfel sa joci in chiloti), pe viitor si arme noi, spun pe viitor fiindca jocul este unul aparut recent si inca se mai lucreaza la el, dar are o gramada de jucatori din toata lumea.

De instalat, eu l-am instalat de pe Firefox dar am vazut ca merge si de pe internet explorer 8, conteaza asta fiindca se instaleaza un supliment navigatorului mai intai si acela porneste jocul atunci cand va jucati. Pentru inceput trebuie sa intrati pe adresa jocului, adica aceasta Battlefield Heroes, si sa parcurgeti pasii explicati in videoclipul urmator:

Acum sunteti gata sa va jucati, puteti intra la adresa aceasta pentru a vedea mai multe clipuri de pe youtube care sa va ajute sa invatati sa faceti mai multe trucuri precum sa zburati ori sa vedeti cateva misiuni facute de altii, tutoriale etc.

Cerinte:

 • Operating system: Windows XP or Windows Vista
 • CPU: Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.0 GHz
 • RAM: 512 MB (1Gb on Windows Vista)
 • Video Card: 64MB DirectX compliant video card, Pixel shader 2.0 and above. (AGP and PCIe only)
 • Sound Card: DirectX 9.0c compatible
 • Hard Drive space: 1Gb of space is required to install the game
 • Internet connection: 256kbit Cable/DSL connection

Etichete: Jocuri Online
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

5 Comentarii la “EA GAMES: Battlefield Heroes”

 1. NICK says:

  Am facut toti pasi dar cand sa plece jocul imi apare o eroare si nu stiu ce sai fac „this application has failed to start because the application configuration is incorrect .Reinstalling the application may fix this problem” precizez ca am sters jocul si lam descarcat din nou ma puteti ajuta?

  • Admin says:

   asigura-te ca l-ai instalat pe firefox si ca intri pe site si apesi butonul de a intra in joc, fara sa deschizi direct iconita de pe desktop. A dezinstala jocul inseamna a da uninstall din control panel – add or remove programs, a dezinstala suplimentul instalat in memoria browser-ului (firefox) si o curatare de registri cu un ccleaner. Daca ai facut asta si l-ai instalat din nou si tot nu merge uita-te la .net framework daca ai.

 2. andrei says:

  salut imi poate spune si mie cineva cum imi sterg un erou la battlefiled heroes va rog sa ma ajutati

  • admin says:

   eu unul nu am mai jucat demult dar cautai si gasii doua variante contradictorii:
   1. deschizi jocul, dai click pe „Play”, dai click pe erou si alegi „Options” – Delete Character – Confirm.
   2. nu se poate sterge dar se poate adauga inca un slot daca platesti 140 de credite.

 3. DarkFly says:

  DC cand intru in joc ma joc 5 min si dupa aceea imi da kick dc va rog raspundeti

Scrie un Comentariu