Eu ma dau mereu cu Spray mp3 download

mai 26 27.212 Like to Share? 7 Comentarii Text Mare-Text Mic

„Melodia” asta, Adn Spai, am auzit-o la radio.. cica apartine unui cocalar pocait.. dar de fapt apartine multora, este un fel de continuare a Atlasului de mitocanie urbana. Cred ca a evoluat lumea si nu mai foloseste nimeni spray, mai ales ca acum pana si cei de la tara cumpara numai parfumuri de la Avon, ma refer la cei care cumpara ca na, prin multe locuri nici nu s-a vazut cum arata hartia igienica sau a fost data laoparte in favoarea coceanului de porumb ca ” nu este buna, trece degetul prin ea”.


Muzica
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

7 Comentarii la “Eu ma dau mereu cu Spray mp3 download”

 1. EdWaRd DeeJay says:

  o stiu asta e veche si antica dar e tare laughing

 2. Tudy says:

  super tare cine mil da ji mie plz …. id counter_arena08@yahoo.com …. va rog sa mi-l datzi

 3. admin says:

  ce sa iti dam??? e linku de download sub videoclip daca vrei melodia

 4. George says:

  laughing Good Job

 5. SmileBright !cu Doody says:

  sunt multe postari despre care nu stiu kinder dragă laughing
  momentan… imi place sa tin pasul cu noile postari. defapt nici asta; eu intru aici sa-mi gasesc o ocupatie si totodata gasesc si lucruri uneori interesante.
  imi place sa intru in special pe articolele in care vorbesti despre tine, pentru ca eu m-am saturat sa vorbesc numai despre mine laughing oamenii din jurul meu s-au invatat sa asculte cu mare interes fiecare şit pe care eu il scot din gura, asteptand cu mare nerabdare ca eu sa vorbesc despre mine, incat ei nici nu se singhisesc sa se mai implice in conversatii, ci doar se folosesc de reactii [entuziasmul lor nu duce decat la ras sau … doar ras deobicei. laughing mai greu cu exprimare opiniei in ultimul timp in privinta lucrurilor care mi se intampla. si ma oftica, ca si eu am nevoie la randul meu sa aflu daca totul este in regula cu aceea persoana, si ce il macina in interior]. am nevoie de asta pentru stabilitatea relatiei; ca lucrurile inca sa decurga.. bine.

  http://www.youtube.com/watch?v=UdH3TDX0XsA

 6. SmileBright !cu Doody says:

  ar trebui sa deschizi un articol special pentru free conversations laughing or speechless smug

  • admin says:

   pot sa fac un articol special pentru comentarii diverse happy imi pare rau sa aud ca stabilitatea relatiei tale incepe sa dea semne de oboseala, ai scris destul de abstract si sper sa fi inteles ceea ce trebuie happy melodia mi-a placut cat de cat, cu toate ca nu este in genul a ce ascult de obicei.. mi s-a parut interesanta – multumesc !

Scrie un Comentariu