Femeile singure care au caini mari

august 28 257.324 Like to Share? 15 Comentarii Text Mare-Text Mic

De obicei, fetele ori femeile vor catei mici, adorabili, jucausi.. pentru ca le e drag de ei si sunt asa de scumpi, cu boticul si ochisorii lor ca poti sa te joci cu ei ca cu o papusa. Fetele ori femeile singure carora le plac cainii mari, se prea poate sa nu le placa din motive de siguranta ci pentru ca acesti caini au un penis mare pe care ele il au la indemana non-stop pentru senzatii tari.

Pe timpuri se practica mai des sexul cu cel mai bun prieten al unei fete singure, si inca mai practica babele in amintirea vremurilor de demult, in timp ce in alte tari fetele ajung la concluzia ca dupa ani de dragoste inflacarata ar cam fi cazul sa isi uneasca destinele cu cainele mult iubit.

Cum ajung aici? Asa cum fac toate proastele.. din gluma. In spatele acelor „hi hi hi, ha ha ha” pe care le exclama cand vad ceva care le place, li se scoala o idee in cap intrebandu-se „cum ar fi daca..” si curioase din fire, incearca. Apoi, vazand ca le place si se simt bine, mai incearca o data si inca o data pana cand totul devine o obisnuinta, ceva la ordinea zilei avand astfel propriul vibrator in carne si oase.

Gandindu-ma la cati adolescenti, barbati singuri se masturbeaza ca nu au o femeie sa se culce cu ei, ar trebui o lege prin care femeile care se culca cu animale in loc sa se ofere barbatilor singuri, sa fie impuscate.

Cu toate ca atunci cand o femeie face sex cu un caine, o face in intimitatea casei si nu o stie nimeni, in momentul in care o vezi plimband un caine de talie mare prin parc,  jucandu-se cu el si lasandu-l sa o linga pe gura, iti dai seama ca sansele sunt mari ca inaintea ta sa ai un cuplu fericit. Daca atunci cand o vede pe respectiva, cainele fuge la ea si incepe sa faca ceea ce e invatat (asa cum se intampla in videoclipul de mai sus) atunci nu mai sunt dubii ca intre cei doi se petrece ceva.

Varianta peste 18 ani »

Later Edit: Whoaa!

World's Tallest Dog – Meet The Record Breakers – Guinness World Records


Etichete: , Articole Amuzante
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

15 Comentarii la “Femeile singure care au caini mari”

 1. Cocoş Mureşan Aurelian says:

  Mie nu-mi vine să cred că se poate aşa ceva o femeie să facă sex cu un cîine

 2. Mircea Muresan says:

  Si inca cum poate. Dute pe pagina google.com, scrie in campul de cautare google.com romana, incarca pagina, dute jos pe pagina in dreapta pe „Setari”, si alege „Setari de cautare”. Pe pagina care se incarca acum, nu are voie sa fie bifat „Filtrati rezultatele explicite”. Acum mergi jos pe pagina in dreapta, si apesi pe „Salvati”.Dupa aceea se incarca pagina Google in romana. Acum scrii in campul de cautare: bestiality dog fucking woman – si apesi pe „Cautare Google”. Cand s-a incarcat pagina, aesi sus in stanga pe „Imagini”. Si – Bingo!
  Deci nu mai spune, ca nu se poate asa ceva.

Scrie un Comentariu