FurTV

august 31 1.093 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

FurTV este una dintre cele mai tari emisiuni difuzate de MTV, in care păpuşile trăiesc în lumea oamenilor şi sunt gata de orice. Ei tratează cu dealer-ii de droguri, se întâlnesc cu canibalii, scot în oraş cele mai tari gagici şi pot chiar să se cloneze.

Cine sunt aceşti magicieni, care pot face absolut orice le trece prin cap? Ei bine, ei sunt: Lapeño Enriquez, supranumit şi „zeul dragostei”, Edward “Fat Ed” Tubbs şi, nu în ultimul rând, Mervin J. Minky sau visătorul familiei.

Primul, Lapeño Enriquez, este pasionat de… femei. El scoate în fiecare seară câte o femeie în oraş şi are de fiecare dată alta alături, ca să nu se plictisească. Lapeño este deci sarea şi piperul acestui show.

Edward, zis şi “Fat Ed”, duce o viaţă mai simplă. El are trei pasiuni în viaţă: berea, mâncarea şi heavy metal-ul, mai precis muzica rock.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este Mervin. El şi-ar dori o iubită, dar acest lucru nu este posibil. Ca să-şi poată împlini visul, el ar trebui să interacţioneze cu femei reale, din lumea oamenilor şi acest lucru nu îi surâde.


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....

Te-ar mai putea interesa:

  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “FurTV”

  1. Lucian says:

    Si unde e poanta???? Poate e cea mai tare emisiune pentru copii de 16 ani !!

Scrie un Comentariu