Hi5-ul pisicilor si cainilor

iulie 5 7.586 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Hi5-ul pisicilor si cainilor este de fapt UnitedCats pentru pisici si UnitedDogs pentru caini, evident. Intelegeti voi de ce le-au separat si nu au facut un singur site in care sa le puna unele langa altele.. pentru ca nu se inteleg intotdeauna bine, desi sunt pisici care au si prieteni caini, si invers.

De exemplu daca va uitati pe profilul lui Tomiţă veti vedea pe langa elementele caracteristice hi5: avatar si linkuri in stanga, informatii in centru si bari de statistici in dreapta, gifts(cadouri), buddies (prieteni) etc. si meniul „Buddies among dogs” in care vedeti ca are un prieten din Estonia sub acoperire, cu poza de avatar de pisic cool dar care este caine.. nu inteleg de ce ii apare poza de pisic pe site-ul pisicilor.

Ca si pe hi5 fiecare animalut isi pune poze care mai de care mai frumoase pentru a strange cat mai multe comentarii si pentru a-si face prieteni, o importanta deosebita avand numarul de mangaieri care rezulta din apasarea butonului de „Pat the cat!”, „Pat the dog!” care inseamna evident „mangaie pisica/cainele”.

Spre deosebire de hi5 unde lumea nu prea se sinchiseste sa scrie chiar totul despre ea, pe site-ul acesta poti afla o gramada de lucruri personale despre un pisic de exemplu, sau poate se intampla asta datorita faptului ca scrie altcineva pentru el, ca daca ar scrie cu labutele lui nu ar completa chiar toate campurile.. mai ales ca la unele s-ar simti jenat, cum ar fi sa imparta cu lumea porecla lui.

Ma uit acum pe profilul unui pisic din Romania, si anume  distinsul domn Pişcoţel unde vad ca i se spune prin casa „Pisu”, locuieste la curte, este adoptat, ii place sa manance whiskas, sa se joace cu mingea si sa doarma. La categoria cu ce nu ii place, vad ca are scris copiii.. nu ii plac copiii domnului Piscotel, si pe buna dreptate.. nimanui nu ii place sa fie tras de coada, de mustati, de urechi, luat in brate si somoldocit toata ziua.


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Hi5-ul pisicilor si cainilor”

Scrie un Comentariu