Joc de agatat femei

decembrie 4 2.024 Like to Share? 7 Comentarii Text Mare-Text Mic

Un baiat a pus in practica un joc de agatat femei folosindu-se de telefonul sau pe care l-a scapat pe jos de o suta de ori drept pretext de a intra in vorba cu cateva frumuseti care isi faceau veacul la o petrecere la piscina. Nimic obisnuit pana aici, se stie ca baietii ar fi in stare sa faca orice pentru o gaura stramta si umeda pentru a-si gasi implinirea dorintelor care le cuprind tot trupul, mai ales extremitatea din fata,  atunci cand privesc o fata pe jumatate dezbracata.

Problema este ca a filmat jocul respectiv si a incarcat videoclipul pe internet ridicand o multime de semne de intrebare printre cei care au ramas cu gura cascata la raiul de femei frumoase care li s-a afisat in fata ochilor.. asa ca majoritatea si-au pus intrebarea „Unde o fi locul asta, frate?” Ei bine, pana cand nu vor avea o vila cu piscina nu cred ca or sa afle cum este sa petreci printre multe femei frumoase si atat timp cat nu au ceva scump sa le promita, femeile nu isi vor desface niciodata picioarele in fata lor.


Articole Diverse
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

7 Comentarii la “Joc de agatat femei”

 1. Rox says:

  cred k multzi baietzi au ramas mult timp cu gura cascata la filmuletzu astalaughing

 2. TipoGrafie says:

  In orice loc plin de femei frumoase trebuie sa fie si prietenele lor urate … Ca deh … fiecare tipa frumoasa are si o prietena monstru.

 3. formulare contact says:

  Sa nu faca un nou sport national din asta happy

 4. admin says:

  fiecare tipa frumoasa are si o prietena monstru care sa ii amplifice frumusetea laughing iti dai seama ca nu ii convine sa umble cu fete la fel de frumoase ca ea care ii fura din stralucire. Si apoi fetele astea frumoase sunt renumite pentru superficialitatea lor, asa ca o prietena urata poate fi una de incredere..

 5. NicU says:

  mai posteaza ceva,omule!

 6. alex says:

  iaka….cika cei asa tare nuj……deparca no mai vazut nime femei cracite

 7. dorutu says:

  baieti sunt in ziua de azi doar interesati de fete norocul lor nu?

Scrie un Comentariu