Manelist

februarie 23 6.492 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Ce este un manelist?

1. Persoana care canta sau se ocupa de manele in mod profesional, lautar.

2. Pesoana cu carare pe mijloc, sau o mica creasta, adidasi cu talpa joasa si trening ieftin, cu telefon mobil cu MP3 tinut in palma, cu care deranjeaza lumea, conform principiului „o gura mare compenseaza un creier mic”.

3. Persoana care, in absenta unor abilitati profesionale reale, isi inneaca amarul provocat de respingerea celor din jur ascultand un cantec penibil de jale, cu mainile ridicate si o privire idioata asternuta pe chip.

4. Persoana fara bani, cu telefon ieftin cu abonament, tricou mulat, perciuni ascutiti si blugi cu sclipici, venita in Bucuresti sa demonstreze ca este baiat descurcaret, lucrand probabil pe santier, sau la paza.

5. Persoana feminina cu cercei de min. 20 cm diametru, cu ras stupid, glume rasuflate si care, in lipsa continua a unei activitati, prefera sa macine nervii tuturor, si stomacul propriu, mestecand guma.

Dedicatie fara numar pentru acestia de la Jukebox la Cronica Carcotasilor.


Muzica
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “Manelist”

  1. gabriel says:

    Si rockeri ce sunt?Ai spus odata ca ceva ceva tot trebuie sa scri dar vackendorf happy gusturile nu se discuta.Nu apar pe manelisti si unele manele sunt chiar de rahat dar dc te iei de ei.Apropo stii ce se spune despre site-ul hi5si daca nu iti spun eu anume ca este sinonim cu prostia dar tu sau orisicine daca ai cont pe hi5 inseamna ca e distrus?haipa

  2. serkan says:

    Hmm melodia asta parca e din Poveste de cartier. Prea tare rolling on the floor

Scrie un Comentariu