Mario pentru calculator

februarie 12 4.063 Like to Share? 5 Comentarii Text Mare-Text Mic

Mario este un joc foarte popular, cei care am avut norocul sa prindem era jocurilor pe televizor stim foarte bine cine este personajul si ne amintim de casetele galbene cu 999999999 jocuri in 1. Ei bine, Mario este si un joc pentru calculator, probabil sunt mai multe insa Mario Forever este cel mai bun dupa parerea mea fiindca pastreaza nivelele din jocul pe televizor care sunt presarate cu tot felul de chestii marfa fara insa a le strica originalitatea.

Este un joc foarte bun pentru copii si nu numai, tin sa va anunt ca pe masura ce inaintati in nivele acestea pot deveni destul de frustrante, fiindca sunt ale naiba de grele. Ma chinui de ceva vreme sa trec la lumea a 5-a  si nu am rabdare deloc sa trec de nivelul 4-3 unde trebuie sa sar cumva peste o prapastie si nu ma prind eu cum.

Trebuie sa fiti atenti ca exista cateva trucuri, dar hai sa o luam de la instalare. Intrati pe pagina aceasta pentru download Mario Forever, descarcati jocul, dati dublu click pe fisierul descarcat. Dati Next, daca nu e next activ apoi bifati optiunea cealalta cu Agree, apoi Next, vedeti unde va intreaba de toolbar sa il debifati ca nu cred ca va trebuie, apoi Finish.

Dupa instalare aveti trei iconite, doua sunt scurtaturi de internet spre site-ul care a produs jocul, unde vi se arata si alte jocuri gratuite, iar iconita cu capul lui Mario denumita Mario Forever este jocul in sine. Daca celelalte doua nu va trebuie puteti sa le stergeti.

Odata pornit jocul o sa apara o fereastra in care se incarca pagina de internet a celor care au facut jocul, (daca nu ai conexiune la net nu se mai incarca). Dupa ce se incarca apare in dreapta cu galben „Click Enter to start”. In acel moment apasati Enter. Apoi va intreaba daca vreti sa jucati intr-o fereastra (window mode) sau pe tot ecranul (full screen). Selectati din tastatura, din sageti si apasati enter pe care vreti.

Acum practic sunteti in joc, primul lucru este va duceti la optiuni – keyboard controller. Aici puneti cu atentie tastele pentru jump si fire. Cu Fire trageti, cu Jump sariti de pe arcuri deci nu e tot una cu saritul normal Up. Apasati Enter ca sa modificati, apoi apasati tasta care vreti sa o puneti. Vedeti sa nu mai fie altundeva pusa. Dupa ce terminati va duceti jos de tot la End ca sa salvati. Apoi Exit.

Cand dati prima oara Start Game o sa va apara dupa ce intrati intr-una din tevile acelea unde vi se va salva jocul, un intro in care vi se arata cum de a ajuns Mario sa fie nevoit sa salveze printesele happy e interesant de vazut. Pentru a intra in nivel se apasa tasta ↑.

Un lucru in plus fata de jocul pe calculator este faptul ca jocul acesta are multe secrete. Iata unele din ele:

Mario Forever 4.4 Secrets

Aa.. si nu va spusesem cum sa sariti mai mult. Sunt anumite locuri in joc unde prapastiile peste care trebuie sa sariti sunt mai mari decat puteti voi sari normal. Pentru a sari mai mult tineti apasata tasta pentru Fire (cu care trageti), mergeti putin (o sa vedeti ca fuge repede) si cand vedeti ca va luati avant sariti. Unde sunt arcuri inainte de prapastie sariti pe acestea, apoi cu tasta Jump si Fire apasate in acelasi timp sariti. Vedeti ca nu tot timpul sare mult in sus, trebuie sa apasati butonul de sarit Up intr-un anumit moment inainte sa ajunga pe arc ca sa sara mult in sus. Va prindeti voi.

Daca aveti alte intrebari legate de joc puneti-le mai jos.


Jocuri Pentru PC
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

5 Comentarii la “Mario pentru calculator”

 1. ralu` says:

  il am si euhappy e super winking

 2. narcis says:

  jocu ala cu tankuleze care se vedea de sus tot pe caseta nu este pt pc?

 3. admin says:

  o sa ma uit, mai intra pe-aci winking

 4. George93 says:

  Jocul ala cu tankuri se numeste Battle City, l-am gasit pe cateva siteuri cand cautam Classic Games. winking

 5. narcis says:

  waaw mersi

Scrie un Comentariu