Ministerul Educatiei va cauta elevii in pantaloni

septembrie 6 48.141 Like to Share? 63 Comentarii Text Mare-Text Mic

Am o veste buna pentru toata lumea si toti copii, mari si mici deopotriva: Ministerul Educatiei va introduce in scoli teste semestriale de virginitate pentru elevi, astfel incat virginele vor avea in sfarsit ocazia sa dovedeasca colegilor ca nu au cum sa fie curve asa cum spun ei;  iar  profesorilor si parintilor sa le arate ca sunt fete cuminti si nu au sarit gardul.

Pe de alta parte toti baietii care s-au laudat cu haremul de fete cu care au facut sex si nu au fost crezuti de nimeni, vor avea incepand de anul viitor ocazia sa dovedeasca ce macho sunt. In caz invers, se vor descoperi o gramada de surprize, cea mai frumoasa fiind atunci cand un ingeras de fata se dovedeste a nu mai fi virgina, si nu numai atat ci intr-o stare foarte evoluata mai ceva ca starletele porno.

Dar sa vedem stirea:

Pentru a preveni desfraul din scoli, ministra Ecaterina Andronescu a decis introducerea semestriala a testelor de virginitate pentru elevi, dupa ce un sondaj a aratat ca peste 80% dintre elevii cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani si-au inceput viata sexuala.
Daca parintii s-au aratat incantati de aceasta decizie, elevilor nu le-a picat prea bine, mai ales ca testele se fac atat cu detectorul de minciuni pentru baieti, cat si prin controale ginecologice pentru fete.

Testele se vor face pana in anul 1 de facultate, Ecaterina Andronescu subliniind ca „o viata sexuala sanatoasa incepe dupa terminarea liceului, la 19-20 de ani”.

Conform statisticilor Ministerului Sanatatii, doar 20% dintre minori folosesc metode contraceptive, situatie care a cantarit si ea destul de greu in decizia oficialilor de la Ministerul Educatiei si Invatamantului.

Noile metode de tinere sub control a vietii sexuale a minorilor vor intra in vigoare incepand cu anul scolar 2009-2010. Elevii care sunt prinsi cu rezultate negative la teste vor fi exmatriculati sau, in cel mai bun caz, transferati la scoli de corectie.

Sursa


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

63 Comentarii la “Ministerul Educatiei va cauta elevii in pantaloni”

  1. Alecsandra says:

    Deci super tare laughing laughing
    Misto cine a gandit asta..hee hee
    BRAVO!!!

Scrie un Comentariu