Nod32 – operating system is not up to date

iulie 29 786 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Cei care folosesc antivirusul Nod32 pot observa asa din cand in cand ca ii vine lui sa se faca portocaliu ca si cum ar avea febra in loc de verdele sanatos. Ei bine, desi culoarea aceea este specifica aproprierii datei de expirare a licentei, sau daca il necajesti cu update-urile de nu il lasi sa faca update deloc, poti avea supriza sa constati ca acest Nod32 tine cu Microsoft si te indeamna sa bagi pe gat update-urile alora de care nu toata lumea are nevoie.

Eu spre exemplu, am dezactivat update-urile de la Microsoft pe motiv ca mie imi merge Windows-ul foarte bine si asa, fara sa ii pun toate petecele alea si sa imi ocup spatiul pe hard degeaba cu ele. Astfel se face ca antivirusul mi-a spus, stop! operating system is not up to date! Am ramas putin surprins de indrazneala lui, nu stiu cum isi permite sa imi dicteze mie ce sa fac pe calculatorul meu.

Asa ca i-am inchis gura prompt dand click dreapta pe iconita lui din taskbar, apoi Advanced Setup iar la Tools – System Updates, am selectat No Updates si i-am dat OK.


Etichete: Pentru PC
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “Nod32 – operating system is not up to date”

  1. Stelian says:

    LOL. Mesajul ala nu l-am intalnit niciodata si am folosit NOD32 o perioada indelungata fara update la Windows (XP in cazul meu). Dar probabil nici nu-l voi mai intalni de acum inainte. Toate gaurile alea de securitate m-au cam fortat sa trec pe Linux (Ubuntu). A fost mai greu sa gasesc programe asemanatoare cu cele pe care le foloseam pe Win, dar macar mi-am luat adio de la virusi

  2. roxana says:

    uneori acele update-uri sunt folositoare

Scrie un Comentariu