Pe unde mai e Matt?

august 24 7.874 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Mai pe scurt, ca n-am avut rabdare sa citesc toata povestea vietii lui. Matt este un barbat care traieste o viata normala, modesta, in America. Cand era mic vroia sa se faca designer de jocuri video, ceea ce i-a si reusit mai tarziu angajandu-se pe un astfel de post.  Matt nu a facut facultate dar a fost placut surprins mai tarziu, cand a descoperit ca de fapt nimanui nu-i pasa daca are studii superioare sau nu. Cu toate ca ii mergea bine la serviciu, Matt a simtit nevoia de mai mult, de libertate, de relaxare.. asa ca si-a dat demisia si a plecat intr-o excursie prin lume cheltuindu-si astfel toate economiile de-o viata.

Cand era prin Africa, s-a pus in fata obiectivului camerei de filmat ca sa isi inregistreze o amintire a acelor locuri, moment in care cineva de acolo i-a sugerat sa danseze in fata camerei dansul acela mai special.. singurul pe care stie sa il danseze. Asa ca a dansat, apoi a dansat si in tara urmatoare pe care a vizitat-o si tot asa strangand cateva filmulete cu el dansand prin mai multe locuri din lume. Odata ajuns acasa, a postat filmuletul pe Youtube unde a fost foarte apreciat si l-a facut celebru.

O firma producatoare de guma de mestecat a vazut acel filmulet si i-a sponsorizat lui Matt o noua calatorie in jurul lumii, prin mult mai multe tari, in care sa se filmeze la fel dansand prin locuri reprezentative ale tarilor prin care trecea. Din nou, filmuletul a fost postat pe internet ca reclama la guma de mestecat si a avut un succes urias.

A mai trecut catva timp, iar lumea incepuse sa uite de Matt care dansa in videoclipul de pe Youtube, asa ca acestuia ii vine ideea sa plece din nou prin lume si sa nu mai danseze el singur in fata camerei de filmat ci sa invite si lumea din locurile acelea sa danseze alaturi de el, ideea care a fost pe placul celor de la firma de guma de mestecat care i-au mai sponsorizat o noua calatorie in jurul lumii.

Where the Hell is Matt? 2008


Etichete: Articole Diverse
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Pe unde mai e Matt?”

Scrie un Comentariu