Pregatirea pentru bebe

septembrie 12 660 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Pregatirea pentru bebe poate fi un lucru destul de bun pentru a sti clar in ce te bagi. Iata un test de sarcina pe care ar trebui sa il faceti pentru a vedea daca sunteti pregatiti:

„Sunteti pregatiti sa deveniti parinti? Iata un test de sarcina: pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului!

Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului.

Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17-22 parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtand in brate un sac umed care cantareste intre 4 si 6 kg. La ora 22 lasati sacul, reglati desteptatorul la 00:00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtand sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3:00. Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 2:00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in pat la 2:45. Cand suna desteptatorul, un sfert de ora mai tarziu, trezirea! Cantati cantecele de leagan pana la ora 4:00. Reglati desteptatorul la 5:00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani.. fara sa va pierdeti buna dispozitie!

Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stanga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti „pepenele” (care e in miscare), jucandu-va de-a avionul cu o lingurita. Continuati exercitiul pana cand farfuria e pe jumatate golita, varsati restul.. pe genunchii dvs.. bravo! Acum stiti sa hraniti un bebelus!

Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intampla cand va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele, puneti un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua..

Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.

Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cand ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player). Sfaramati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate. In final, zgariati fiecare portiera cu un cui.

Perfect!

Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta. Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.”

via mami.ro


Etichete: Articole Amuzante
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Pregatirea pentru bebe”

Scrie un Comentariu