Programe pentru desktop

august 10 2.562 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Cand vine vorba de programe pentru desktop, cele mai cunoscute sunt armele cu care poti sa spargi ori sa impusti desktop-ul si animalutele de companie. Sunt programe vechi, de prin 2005, destul de mici si facute doar pentru amuzament. De altfel, nici nu necesita instalare fiind portabile.

Motanul Felix cade la tine pe desktop si se plimba de colo pana colo, se mai joaca, se mai uita la televizor, mai iese pe afara si rareori sta linistit si se uita la tine dand din coada. Pentru a-l face sa stea locului trebuie sa dai click dreapta pe el si sa alegi optiunea „Stand Still”, iar pentru a porni odata cu Windows-ul trebuie sa alegi optiunea „Run at Startup”. Nu imi place el ca este foarte tacut, nu zice nimic. Era mult mai amuzanta pisica asistenta din Office 2003.

weapon closet download

  • Weapons Closet este un program simplu care iti pune la dispozitie un ciocan, o drujba, o mitraliera, un foarte eficient aruncator de flacari si de culori, un laser, o stampila, termite si un tun de apa cu ajutorul carora sa iti distrugi desktop-ul pentru a mai scapa de stres. Practic, acesta creeaza o imagine a desktopului pe care aplica efectele fiecarei arme.. adica nu o sa se distruga desktop-ul adevarat. Armele se aleg de pe tastele de la F1 la F9.

Etichete: Pentru PC
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Programe pentru desktop”

Scrie un Comentariu