Cum salvez poze de pe Hi5

decembrie 15 9.325 Like to Share? 6 Comentarii Text Mare-Text Mic

De cand a fost implementat sistemul Ajax de vizualizare a pozelor de pe Hi5, acestea nu mai pot fi salvate prin metoda obisnuita cu click dreapta pe poza si „Salvare imagine ca..”. Inca primesc intrebari legate de salvarea pozelor de pe Hi5 (cum salvez poze de pe Hi5) asa ca o sa fac o lista mai jos cu cele mai simple doua metode prin care va puteti lua fotografiile in calculator, ale voastre sau ale altora, oricum nu conteaza. Pentru a lua toate pozele deodata dintr-un singur album de pe profilul Hi5 nu este nicio metoda.

Metoda de salvare a cate o singura poza dintr-un album Hi5

Daca navighezi cu Mozilla Firefox pe internet, in momentul in care esti in pagina cu poza, apesi ALT, te duci la meniul programului de internet denumit „Unelte” (acela de sus de tot de deasupra barei cu adresa paginii pe care o vizualizati), apoi selectati „Informatii despre pagina” apoi „Multimedia” si printre linkurile care apar il selectati pe al doilea care se termina .jpg, este tip imagine.. primul ar trebui sa fie cel al avatarului vostru.

Cand selectati link-ul respectiv o sa apara poza in partea de jos a paginii si puteti apasa butonul de „Salvare ca” din dreapta sus a ei.

Mai sunt cate unii printre voi care si-au instalat Firefox in engleza desi habar n-au sa umble cu el si or sa vrea sa imi lase comentarii de genul „Eu n-am Unelte” si nestiind traducerea in engleza raman in ceata.. la voi acel meniu se numeste „Tools” iar pasii de urmat apoi sunt „Page info” – „Media”.


Etichete: Hi5
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

6 Comentarii la “Cum salvez poze de pe Hi5”

 1. Francesco Napolli says:

  si cei care navigheaza cu Mozilla Firefox .. este un supliment, se numeste Screengrab si poti salva pozele la fel de usortongue

 2. SRK says:

  Mai sunt cate unii printre voi care si-au instalat Firefox in engleza desi habar n-au sa umble cu el si or sa vrea sa imi lase comentarii de genul “Eu n-am Unelte” si nestiind traducerea in engleza raman in ceata.. la voi acel meniu se numeste “Tools” iar pasii de urmat apoi sunt “Page info” – “Media”.

  =)&#41hee hee Nu mai pot de ras !!!!!

 3. kiviii says:

  au fac altfel si mult mai rapid
  =]]
  apesi
  pe
  prtsc
  te duci in paint
  si salvezi poza
  simplu.

 4. bianka says:

  shi cei kre nu au mozilla firefox cum procedeaza? hee hee

  as vrea sa imi salvez o poza de pe hi5 kre nu o mai am in pc sad

 5. admin says:

  pai ce va impiedica sa o instalati raised eyebrows

 6. bianka says:

  thx kisskiss

  Am reushit love struck

  Prea Tare Siteu’ winking

  tine o ToT AjA hee hee

Scrie un Comentariu