Seinfeld full episodes free

mai 9 33.550 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Seinfeld este un sitcom american, creat de Larry David şi Jerry Seinfeld (care, în plus, joacă rolul principal). Episodul pilot al serialulul a fost transmis în 5 iulie 1989, serialul propriu-zis debutând în mai 1990. Deşi n-a avut succes imediat, popularitatea sa a crescut cu timpul, încetul cu încetul. În 1992 – 1993, în sezonul al 4-lea, s-a aflat pentru prima dată în topul 25 al serialelor după audienţă, pentru ca în sezonul 1994 – 1995 să ajungă pe locul întâi. Când ultimul episod al serialului a fost transmis pe 14 martie 1998, a fost vizionat de 76 milioane de telespectatori.

Seinfeld este cunoscut ca „serialul despre nimic”, dar de fapt, foarte multe s-au întâmplat în serialul acesta plin de fantezie, care a îndrăznit să încalce numeroase tabuuri. Spre exemplu, într-un episod foarte faimos, cele 4 personaje principale au avut o competiţie între ei care consta în abţinerea de a se masturba pentru cât mai mult timp. Serialul este lipsit atât de elementele sentimentale cât şi de intenţiile moralizatoare de obicei prezente în serialele americane.

Personajele: Jerry Seinfeld are rolului unei comic de treizeci şi ceva de ani, care are 3 prieteni apropiaţi: George (Jason Alexander), un individ complexat şi adesea mincinos, vecinul excentric Kramer (Michael Richards) şi fosta sa prietenă Elaine (Julia Luis-Dreyfus). Printe alţii, vecinul lui Kramer, Newman, părinţii lui Jerry şi părinţii lui George apar în multe din episodele serialului.
*De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Puteti vedea absolut toate episoadele urmand unul din linkurile de mai jos, fiecare sezon avand mai multe episoade tocmai bune de vizionat in timpul liber:

Calitatea imaginii este foarte buna, si nu exista limita de vizionare. Din experienta, eu recomand sursa DaClips si cel mai eficient este sa dati play sa asteptati putin si apoi sa dati pauza la videoclip si sa asteptati sa se incarce bara alba de tot, abia apoi sa dati play pentru a vedea. Solutia asta e pentru a consuma mai putin procesorul, nu se va vedea sacadat daca nu faceti asa.

English version: just follow one of the links above to watch free full Seinfeld episodes. In each season there is a list of episodes from wich you can pick to see, with a good video quality. Enjoy.


Etichete: Filme de văzut
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “Seinfeld full episodes free”

  1. Bitavk says:

    Dar la Pro Cinema cand il mai dau ?

Scrie un Comentariu