Si-a pierdut virginitatea dupa ce a castigat la loto

ianuarie 11 5.942 Like to Share? 2 Comentarii Text Mare-Text Mic

Britanicii Peter Collier şi fratele său Ian au trăit toată viaţa lor în apartamentul părintesc alături de mama acestora. Peter nu a avut nicio relaţie cu vreo femeie până când el şi fratele său au câştigat la loto aproape 10 milioane de euro, informează The Sun.
Schimbarea le-a afectat viaţa în mod surprinzător. După ce a angajat o asistentă care să aibă grijă de mama bătrână şi cam bolnavă, Peter s-a îndrăgostit de ea şi după moartea mamei sale bărbatul, virgin la 48 de ani, s-a însurat cu ea.

Sa inteleg ca pana atunci nu avea bani de curve ori el nu apela la asa femei infometate.. sunt totusi unele care fac si din placere. Ca ma gandesc ca astea erau singura sansa daca nu a gasit o femeie pana la 48 de ani.. adica treci de 20, 30 pe urma si de 40, 45 de ani.. cam ar fi cazul sa te gandesti serios si la alternative profesioniste daca fetele de rand nu iti cad in plasa cand le iei cu unul din textele de agatat:

– hei draguto, cum o cheama pe…aia mica..
– hei fata ti-a cazut vata…
– spuneam sexual citez sunt indragostit de tine laidi
– io teas f*te tu ai sta ??
– daca ai fi un muc mash scobi toata ziua in nas
– daca erai o albinuta te starceam mancami-ai ….

.. sau orice alt text „inteligent” pe care ar fi putut sa il spuna, ca daca era si el mai dezghetat un pic stia sa vorbeasca si gasea el ceva ceva pana la urma.. in cel mai rau caz prindea cu un „O am mica.. dar ling mult.”

Sau poate cine stie, arata asa de groaznic incat pana si curvele l-au refuzat sau poate pur si simplu s-au suparat pe el cand inainte de a infaptui magaria a facut o exclamatie de genul „fofoleanca ta e aspra”.. orice e posibil.

Acea parte din stire am luat-o din Click unde era scrisa cu picioarele, dar am gasit in Libertatea una formulata mai bine, si am inteles ce era cu el.. mama lui a fost de vina. Prin grija pe care i-a purtat-o a facut din el un retardat.

Peter Collier din Marea Britanie a trăit aproape toată viaţa cu mama lui. Dimineaţa pleca la serviciu cu pacheţelul după el, la ora cinci revenea acasă la mama lui şi cam asta era tot ce se întâmpla. Era mulţumit de viaţa lui, se simţea iubit şi în siguranţă.

Singura problemă e că… avea deja peste 40 de ani. Mai mult, bărbatul era încă vingin şi nu avusese vreodată o prietenă. Nu fusese nici măcar la o întâlnire. Schimbarea a venit în mod surprinzător, când bărbatul a câştigat la loto în urmă cu cinci ani. Atunci a angajat o asistentă care să aibă grijă de mama bătrână şi cam bolnavă.

Viaţa a decurs normal până în 2006 când mama lui Peter a decedat, provocându-i acestuia o tristeţe de nedescris. La înmormântarea femeii a mers şi asistenta care o îngrijise pe decedată. Femeie măritată, nu părea să aibă vreun inters în… băiatul mamei. Totuşi, a continuat să meargă în vizită şi să-l sune pe Peter, iar acesta a prins curaj şi în ianuarie 2007 a invitat-o în oraş. Femeia a acceptat şi aşa s-a născut o frumoasă poveste de iubire, ca între doi adolescenţi. Prima din viaţa lui Peter, care avea pe atunci 48 de ani.

În prezent, cei doi sunt căsătoriţi şi trăiesc în continuare o dragoste adolescentină


Etichete: , Articole Amuzante
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

2 Comentarii la “Si-a pierdut virginitatea dupa ce a castigat la loto”

  1. Despre BAC 2009 says:

    Sincer mi se pare de-a dreptul mai mult decat penal sa ajungi virgin la 48 de ani si sa nu fi calugar…laughing

  2. admin says:

    cu postul asta mi-am adus aminte de o comedie „the 40 year old virgin” pe care vroiam sa o vad mai demult dar uitasem

Scrie un Comentariu