Televiziune gratuita pe net

august 17 688 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Sunt foarte multe site-uri care ofera spre vizionare canalele de televiziune romanesti, in cautarea mea am incercat si eu o mie de astfel de site-uri care au aparut in cautarile mele google. Problema este ca ajungi prin niste gramezi de reclame, radiouri care pornesc singure si un text aruncat cu lopata printre care se afla si un player unde ar trebui sa se redea canalul pe care ai dori sa il vizionezi. Dar sa fie ale naiba ele ca nu vor sa mearga, cu toate ca te uiti cu internet explorer si iti instalezi toate dracoveniile care ti se cer pe site pentru a te putea uita la „televizor”. Ori pur si simplu nu se incarca ori spune ca acel canal tv nu este disponibil.

Am gasit in cele din urma un site destul de serios, la modul ca intradevar merg toate posturile de televiziune, chiar si HBO Romania, si ca sa nu ma aburesc i-am facut o proba acum 5 minute si chiar merge. Site-ul de TV ONLINE are mai multe programe tv clasate pe categorii, in principiu sunt cam toate posturile de care ai nevoie. Cateodata este bine sa poti la o anumita ora sa deschizi intr-o fereastra ProTv-ul sau ProCinema sa iti vezi serialul preferat.. sau in cazul fetelor, Acasa tv.

Pentru a putea viziona posturile aveti nevoie de urmatoarele:

  • site-ul trebuie deschis cu Internet Explorer (preferabil 8 sau 9)
  • trebuie sa instalati pluginul Sopcast TV. Cam atat, in pagina respectiva vi se ofera spre download si VLC player si un set de codecuri pentru el, in cazul in care vreti sa deschideti posturile cu acel player. Eu unul ma uit in fereastra de Internet Explorer asa ca nu am mai instalat si VLC.

Printre alte lucruri utile pentru Internet Explorer, v-ar fi de un real folos un Adblock eficient care sa filtreze reclamele de pe paginile respective, nu de alta dar unii prea exagereaza cu gramada de reclame.

Ah, era sa uit. Dureaza cam vreo doua minute pana se incarca un post, asa ca aveti rabdare si uitati-va la casuta alba din coltul dreapta jos asteptand sa se faca verde si sa arate o cifra de peste 95.

Alte site-uri pentru vizualizarea posturilor TV


Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Televiziune gratuita pe net”

Scrie un Comentariu