Terapia cu urina

aprilie 29 883 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Am gasit un articol cel putin ciudat pe un site cu mai multe articole medicale interesante, medicina-familiei.ro si anume unul in care se vorbeste despre terapia prin urina – leac vechi, popular, administrat fără recomandări medicale.

Legendarul lichid se naşte prin filtrarea sângelui în rinichi. Un proces complex, în urma căruia se elimină nu doar reziduuri toxice, ci şi resturi de substanţe active : apă, hormoni, minerale [fier, iod, zinc] vitamine, acizi, anticorpi, etc. Urina nu conţine doar deşeuri organice, ci şi substanţe cu proprietăţi de distrugere a viruşilor şi a bacteriilor. Dacă ele au şansa de a ajunge din nou în organism, prin intermediul urinei băute, el are şansa de a le folosi integral. Urina acţionează la fel ca injecţiile.

Esenţial este folosirea propriei urine, în stare proaspătă. Trebuie folosit jetul din mijloc [nu primele nici ultimele picături] recoltat din prima urină de dimineaţă. Din ea se bea zilnic un pahar. În plus, există recomandarea ca urina să fie folosită şi ca uz exterior, ca picături în urechi şi ochi, în cataplasme şi pentru curăţarea rănilor. Este recomandată în boli grave ale ficatului, ale aparatului respirator, boli ale traiectului intestinal, migrene, dar mai ales boli de piele : acnee, furunculoze, alergii.

Atenţie: dacă un bolnav cu o infecţie de rinichi , de exemplu îşi va bea propria urină, procedeul i-ar putea fi fatal.


Etichete: Curiozităţi
Procesez....

Te-ar mai putea interesa:

  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Terapia cu urina”

  1. Satirul says:

    Relatii despre eventuale reactii.. la tov. Grig… in Suedia happy

Scrie un Comentariu