Test pentru viteza de tastare

mai 31 4.745 Like to Share? 4 Comentarii Text Mare-Text Mic

Un site de exersare a apasarii butoanelor pe tastatura.. un joc de tastat cum ar veni. Un tutorial ideal pentru copiii care acum incep sa se obisnuiasca cu butoanele de pe tastaura dar e si un prilej bun de a testa capacitatea celor mai experimentati de a tasta intr-un mod coordonat. Eu unul nu am avut rabdare, si am facut greseli multe chiar daca sunt destul de obisnuit cu tastatura.. mea. Fiindca daca imi puneti alta tastatura in fata, un alt model, nu mai am aceeasi viteza de scriere.

Am descoperit ca desi scrii foarte repede atunci cand gandesti, cand vine vorba sa scrii dupa ceva, indiferent ca e pe calculator, sau o carte ceva, nu mai ai deloc chef sa scrii si te plictisesti, nu mai ai rabdare.. e un chin. Acum inteleg de ce, aceia care au nevoie sa tehnoredacteze o carte sau un document, angajeaza pe altii sa o faca in locul lor. Este intradevar o munca plictisitoare, migaloasa, si care iti ocupa mult timp.

Dupa ce ati practicat puteti sa va testati aici viteza de scriere la tastatura.


Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

4 Comentarii la “Test pentru viteza de tastare”

  1. bloody says:

    sall all

  2. oli says:

    Cand eram obosit la 1am am incercat testul si am facut 78 de cuvinte pe minut din a doua incercare cu o tastatura noua mie cu care nu sunt deloc obisnuit.

Scrie un Comentariu