Top 3 surprize X Factor

octombrie 2 183 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Iata ca Ploaia de Stele nu mai este, Megastar a disparut.. insa dupa ce la „Romanii au talent” s-au prezentat multi cantareti posturile de televiziune au descoperit ca inca mai sunt resurse pentru a inchega cateva emisiuni muzicale, asa ca au cumparat drepturile pentru diverse formate de emisiuni foarte populare in afara, precum X Factor si „The Voice” care a fost tradus in Vocea Romaniei.

Ei bine, de obicei in cadrul acestor emisiuni mai apar si amarati care nu ar da niciun semn ca au vreun potential artistic, iar acesti concurenti sunt preferatii mei. Din pacate, nu am urmarit indeaproape fenomenul din Romania pentru ca nu prea m-a interesat, cu toate ca posturile de televiziune sunt mari si au reusit sa le promoveze foarte bine si sunt sigur ca multa lume sta cu gura cascata in fata televizoarelor pentru a urmari emisiunile respective. Dar na, nimic nu ma mai mira de la colaborarea Facebook cu Vodafone care a facut ca site-ul social sa treaca de la zece utilizatori in Romania la sute de mii.

Asadar, o sa impart cu voi top 3 surprize gen X Factor din afara:

  1. Josh Krajcik la X Factor SUA (2011)
  2. Stacey Solomon la X Factor UK (2009)
  3. Susan Boyle la Britain’s Got Talent (2009)

Este adevarat ca bunicuta nu a concurat pentru X Factor dar merita sa fie in top. Si daca tot veni vorba de surprize de la Britain’s Got Talent sa nu il uitam pe Suleman Mirza.


Muzica
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Top 3 surprize X Factor”

Scrie un Comentariu