Traversati pe zebra daca n-aveti chef de gimnastica

ianuarie 19 184 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Presupun ca ati vazut videoclipul celor de la politie, cel cu cainii maidanezi care s-au invatat sa traverseze pe zebra ca sa nu-i loveasca masinile.. la urma urmei si mie mi-ar fi frica de o matahala fieroasa de o tona pe care am latrat-o toata noaptea si am alergat-o tacticos suficient cat sa para ca alerg s-o musc iar ea fuge de mine iute ca vantul speriata si tremurand din toate incheieturile. Nu stiu de ce le place sa alerge masini dar trebuie sa practice si ei un sport sa li se mai dezmorteasca incheieturile iar cum de minge de baschet nu pot sa faca rost, alearga dupa masini, biciclete, scutere, etc.

In fine, nu cred ca videoclipul respectiv va fi suficient de convingator pentru determinarea oamenilor sa mearga in plus sute de metri pana la cea mai apropiata trecere de pietoni.. doar pentru a trece o fasie de asfalt lata de cativa metri. Pe mine unul nu m-a convins, si nici nu cred ca ma va convinge ceva sa nu mai traversez strada neregulamentar, dat fiind faptul ca nu apreciez nici mersul pe jos ca plimbare si nici timpul pierdut degeaba.

Nu m-a convins nici macar privelistea pe care am avut-o in fata ochilor cand taxi-ul in care eram a lovit o fata care fugea repede spre magazin si nu s-a oprit nici macar o secunda sa se uite daca vine vreo masina. Numarul de gimnastica fortata n-a fost unul extraordinar: a aparut, a facut ochii mari, a pus mainile pe capota, a zburat prin aer vreo 5 metri aproape paralel cu pamantul si a facut o jumatate de rostogolire in ghemuit, unde a inceput sa bazaie.

Cred ca mai convingator ar fi un videoclip cu un numar de gimnastica fortata ceva mai elaborat, cu o buna desprindere de sol si un salt in aer cu dubla rasucire.. aterizarea e un pic nasoala dar daca facea gimnastica probabil reusea sa o dreaga cumva. Asadar, daca stiti ca aveti de gand sa traversati in continuare prin locuri nepermise, apucati-va de facut gimnastica sau parkour ca nu se stie niciodata cand o sa aveti nevoie sa faceti o rostogolire in aer. Daca n-aveti chef de gimnastica atunci traversati pe zebra!

Accident car with pedestrian (+16)

Lasand gluma morbida la o parte, mesajul optim nu este de a indemna pietonii sa traverseze pe zebra.. ci doar mesajul legal. Mesajul optim ar fi sa cascati bine ochii in stanga si in dreapta indiferent pe unde traversati, chiar si atunci cand sunteti pe zebra si semaforul s-a facut verde. Iar un sfat suplimentar pentru fete ar fi: sa nu va costumati in curve daca nu vreti sa fiti deranjate de necunoscuti, calcate cu masina, violate, etc.


Utile în Viaţă
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

Un Comentariu la “Traversati pe zebra daca n-aveti chef de gimnastica”

 1. SmileBright !with Doody says:

  Asa de ruØZ laughing
  eu cred ca cel mai potrivit e sa tranversezi pe zebra. Eram cu o prietena si mai erau doar 15pasi pana la zebra dar ea vroia sa treaca printre masini laughing si vine dit-a-mai coloana ,iar eu in clipa aia ma uit dupa semafor si eu am lasat-o sa stea acolo pentru ca stiam ca va veni dupa mine laughing era si boboteaza iar traficul era rau tare din cauza paradei si prostii din astea. Faza cea mai dura e ca atunci cand e in masina, face observatii in privinta celor care tranverseaza neregulamentar ”
  – nu putea sa treaca pe la semafor? ”
  – eu: ce ai zis? laughing transformer
  si tace ce sa mai zica.

Scrie un Comentariu