Trecatoarea Regilor

octombrie 7 86.260 Like to Share? 5 Comentarii Text Mare-Text Mic

Construită în 1901, în Spania, şi având iniţial destinaţia de cale de acces între două cascade pentru muncitorii din zonă, „El Camino Del Rey” (Trecătoarea regilor) a devenit destinaţia favorită pentru iubitorii de senzaţii tari. Construcţia pasului a durat patru ani, fiind finalizată în 1905.

Au trecut mulţi ani de când nu s-a mai efectuat nicio lucrare de întreţinere a pasului, astfel că acesta a ajuns într-o stare deplorabilă, reprezentând un real pericol pentru cei care s-ar încumeta să traverseze la o înălţime de peste 200 de metri deasupra râului. În plus, nu mai există nicio bară de susţinere, iar porţiuni întregi din pasarelă au dispărut complet.

Nu puţini au fost cei care şi-au pierdut viaţa încercând să străbată „El Camino Del Rey”, iar, după decesul a patru persoane în două accidente care au avut loc în 1999 şi 2000, autorităţile locale au decis să interzică accesul în trecătoare. Cu toate acestea, există destui temererari care găsesc modalitatea de a ajunge la „El Camino Del Rey” pentru a-şi testa curajul şi abilităţile de căţărător.


Etichete: Articole Diverse
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

5 Comentarii la “Trecatoarea Regilor”

 1. asa says:

  Drumul regelui, înseamna el camino del Rey

 2. artaviselortarzii says:

  Superb peisaj love struck
  As merge si eu love struck

 3. Lizo says:

  Superb video day dreaming

 4. rocKadDicTed says:

  CrAzy fu*king pEOPLE !!!

Scrie un Comentariu