Trimite o telegrama deosebita

decembrie 5 23.909 Like to Share? Un Comentariu Text Mare-Text Mic

Decembrie.. luna in care incepi sa cauti cadouri si virtual, nu numai material. Este dragut ca intr-o zi de sarbatoare, si nu numai, sa primesti printre altele si o felicitare,  o telegrama, sau un simplu e-mail de la cineva care se gandeste la tine. Astfel am cautat si eu o posibilitate de a face o mica bucurie electronica persoanelor dragi, insa fara a le trimite chestii de duzina, plictisitoare, pe care le stie toata lumea.

Astfel am ajuns pe site-ul kakomessenger de unde poti trimite cuiva o telegrama care canta ceea ce scrii tu, sintetizand cuvintele.. este foarte amuzanta, in special varianta cantata de Humphrey fiind acompaniat de o rata care canta semnele de punctuatie si spatiile dintre cuvinte. Oricum, este de efect iar persoana care o va asculta se va prapadi de ras cu siguranta.

Cum poti trimite aceasta telegrama? Intri pe aceasta pagina si alegi unul din cantaretii afisati in dreapta jos. Ai de ales intre un barbat pe nume Humphrey si o femeie numita Gina. Recomand sa alegeti barbatul fiindca mie mi s-a parut ca are mai voce.. Dupa ce ati ales cantaretul va apare o caseta portocalie cu un patratel alb in care trebuie sa scrieti mesajul care va fi cantat. Nu va zgarciti la semnele de punctuatie, ci puneti virgulele, punctele, semnul intrebarii, exclamarii etc.

De asemenea recomand sa scrieti ceva de la voi si nu sa luati un text siropos gata facut de pe vreun site, cu un simplu copy-paste. Folositi-va imaginatia, chiar daca aveti putina; sunt sigur ca persoana careia ii trimiteti va aprecia munca voastra de a scrie ceva din inima, niste versuri, poate chiar in engleza ca sa sune mai bine. Dupa ce terminati de scris apasati butonul „Play”. Trebuie sa aveti sunet in boxe fara sa ascultati ceva in winamp sau alta aplicatie care va acoperi  sunetul telegramei.

Dupa ce va ascultati capodopera va apar trei butoane cu optiuni, unul ca sa reascultati telegrama, al doilea ca sa modificati ceea ce ati scris, iar al treilea pentru a o trimite prietenilor, butonul „Send”.

Campurile care trebuiesc completate sunt:

your name: aici scrieti numele care vreti sa apara.. („name” sent you a singing telegram.. )
your email: aici scrieti adresa voastra de e-mail, trebuie sa fie corecta fiindca este necesara mai incolo
Enter your recipents emails separated with a space or a comma: aici introduceti adresele de e-mail ale prietenilor catre care vreti sa trimiteti telegrama. Puteti introduce o singura adresa de e-mail, sau mai multe separate prin spatiu sau virgula.
Let me know if a new singer is available: Optiunea aceasta, odata bifata va subscrie e-mailul vostru in baza site-ul respectiv care va va atentiona in momentul in care este disponibil un al treilea cantaret.
Email me a copy of my kakoMessage: bifata, va trimite o copie a telegramei pe adresa voastra de mail.

Apoi evident apasati butonul „Send” de jos. FOARTE IMPORTANT este sa dati click pe link-ul „send my singing telegram” din e-mailul de autentificare pe care il primiti prima oara cand folositi acest serviciu, altfel telegrama respectiva nu va fi trimisa.


De Sărbători
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix

Un Comentariu la “Trimite o telegrama deosebita”

  1. Alina says:

    e tare dar daca scriu in roaman se aude aiurea

Scrie un Comentariu