Trimite un mail dupa ce ai murit

mai 18 291 Like to Share? Comentează Text Mare-Text Mic

Am gasit pe net site-ul DelayedMail cu ajutorul caruia poti trimite mail-uri in viitor. Adica le intarzie cu o anumita durata setata de tine, dar in limita a 97 de ani de la data cand trimiti mesajul. Eu zic ca e suficient fiindca nu am de gand sa traiesc 117 ani si chiar daca as vrea sunt sigur ca nu as putea.

Pentru a fi siguri ca citeste vaduva ta si nu sotiorul pe care o sa si-l ia dupa tine, poti seta un numar de trei intrebari la care trebuie sa raspunda cititorul mesajului pentru a vedea mailul, altfel neavand acces la el. Trebuie sa fie intrebari la care doar persoana respectiva stie raspunsul. In pasul 3 imediat dupa ce acceptati termenii si conditiile (daca vreti sa ii acceptati) v-a trebui sa completati datele voastre si cele ale destinatarului – voi sunteti primii (Sender) iar datele persoanei careia ii trimiteti este cea de a doua (Recipient).

Desigur, se pot trimite mailuri si in alte scopuri.. de exemplu iti poti trimite un mail pentru a-ti aminti o zi de nastere, sau o alta zi mai speciala. Dar m-am gandit ca poti trimite un mail in viitor cand stii ca nu mai esti pe aici „still alive and kicking”, in care sa le spui celor dragi cateva cuvinte, cat de mult tii la ei, care este numarul contului de 100.000$ din Elvetia sau unde ai ascuns banii pe care i-ai luat dupa ce ai spart o banca si nu ai apucat sa te folosesti de ei fiindca ti-ai petrecut viata in inchisoare. In fine..vedeti voi. Daca trimiteti unei persoane un mail in care spuneti „Vin dupa tine” e treaba voastra. Cum puteti seta data cand vreti sa il primeasca, si sa se repete de cate ori vreti, o sa terorizati persoana respectiva. .


Internet
Procesez....
  • Facebook
  • Y!Messenger
  • iOrbix
Nu sunt Comentarii la “Trimite un mail dupa ce ai murit”

Scrie un Comentariu