Vedete nemachiate

iulie 20 8.404 Like to Share? 3 Comentarii Text Mare-Text Mic

De cate ori nu am auzit pe altii ridicand vedetele la cer, la stadiul de zei, fiind influentati de mass-media. In zilele noastre toti fac ce le spune televizorul, revista etc. fara ca macar sa gandeasca, si se lasa pacaliti de masca pe care si-o afiseaza vedeta la televizor sau intr-o revista, truda a unor stilisti foarte buni sau in cazul revistelor, si a unor informaticieni foarte priceputi in a prelucra poze.

Daca doriti sa vedeti mai multe vedete nemachiate intrati aici.

Cu doua straturi de fond de ten, unul de pudra, rimel, ruj, mult fixativ in par, spuma, si alte dracovenii puse de mainile dibace ale cuiva care se pricepe, si intr-o lumina de reflectoare puse strategic, oricine poate arata „splendid”, chiar si voi.. vedetele nu sunt cu nimic mai frumoase decat orice alt om obisnuit.

Daca doresti, intra aici si trimite o imagine cu tine nemachiata (sau cel putin intr-o ipostaza normala), preferabil de o dimensiune mai mare si de calitate cat de cat buna,  si vei vedea ce ar face stilistii pentru tine daca ai fi vedeta. A fi vedeta tine de multe ori de bani. De aceea vor procesa gratuit poza ta ca pentru o aparitie in revista __________ (aici te gandesti tu la revista ta preferata) si o vor publica in acea pagina.


Etichete: Curiozităţi
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

3 Comentarii la “Vedete nemachiate”

 1. Andra says:

  imi place sa fiu ceea ce sunt..!

 2. florin says:

  daca andreea banica nu e talentata,cu siguranta tu ar trebui sa te impusti!!!cum poti scrie foarte perfecta????eu sunt fan al andreei banica,dar asa ceva n-am auzit.perfect nu are grad de comparatie.ai dat examen oral ca s-ajungi sa scrii aici???ce ma oftic eu pe maimutele astea care nu stiu limba romana si se dau mari ziariste… .impusca-te!!!vezi-ti de carentele tale!!!

  • admin says:

   are talent in a se imbraca in prostituata si a-ti oferi tie un pretext de laba aparand pe televizor http://www.youtube.com/watch?v=gD4ymuojkfk oricum nu ma intereseaza ca mie nu imi place. Cat despre gradul de comparatie al cuvantului perfect, l-am folosit pentru a evidentia o idee si ma doare undeva ca scrie in carti ca acel cuvant nu trebuie sa aiba grad de comparatie, nu imi spun altii ce sa fac si fac asa cum consider eu ca e bine pentru a fi inteles.

Scrie un Comentariu