Wallpaper optimist

octombrie 25 656 Like to Share? 7 Comentarii Text Mare-Text Mic

A venit iarăşi timpul pentru o schimbare de wallpaper. După ce am avut tapete de fundal cu tot felul de chestii, pornind de la SF-uri spaţiale la deşerturi, îngeri căzuţi şi ceasuri în noapte m-am gândit că ar merge un wallpaper optimist. Mai ales că acum nu prea mai vezi soarele pe afară şi mai tot timpul este întuneric în cameră, o atmosferă perfectă pentru văzut filme de groază, stat sub aşternut şi privit la tv, pentru făcut copii sau pentru o odihnă bună dacă  doar ce ai venit din tura de noapte. Acum na, fiecare după pofte şi posibilităţi.

Spre surprinderea mea nu există wallpapere optimiste. Ai fi crezut că o să fie cu miile de nici nu ştii pe care să alegi dar de fapt, lasând laoparte pe cele negre şi întunecate, sau cele pentru fetiţe (colorate curcubeu) mai rămân doar câteva imagini tocmai bune de pus în comentarii pe Hi5. Nu aş fi crezut că nu voi găsi pe Google un wallpaper optimist, ceva ingenios si motivaţional.. să nu fi căutat eu bine? Nici măcar pe site-urile de wallpapere nu am găsit ceva bun, nici măcar pentru telefon deşi cu numele s-ar găsi dar te trezeşti cu o moarte în parpalac în locul a ceva care să îţi aducă gânduri vesele. Este adevărat ca nu are şi coasă dar nu mă încălzeşte cine-ştie-ce.

Aşadar am rămas, decât deloc, cu wallpaperul acela din imagine care ce-i drept are un emoticon cu o faţă zâmbitoare dar şi o dâră pe capul celui de lângă el.. nu cred ca o să reziste prea mult.


Pentru PC
Procesez....
 • Facebook
 • Y!Messenger
 • iOrbix

7 Comentarii la “Wallpaper optimist”

 1. SmileBright !cu Doody says:

  un topic intreg doar pentru o imagine laughing
  dezamagitor ;<
  am si eu imaginea aceea pe laptop de vreo… 3ani?!

 2. SmileBright !cu Doody says:

  uita-te la zambetul meu cat de optimist e; ce vrei mai mult de atat? laughing

  • Dito says:

   este doar un emoticon, si privind la imaginea aia ma cam regasesc intr-unul din cei albastri si vazand emoticonul acela singur care zambeste atunci cand toti sunt tristi parca ma duce din invidie cu gandul la oamenii astelalti care sunt fericiti si la ce naiba au mancat cand au fost mici de au fost recompensati cu o soarta asa de usoara si plina de impliniri.

 3. SmileBright !cu Doody says:

  nu amigo; doar trebuie sa profiti de momentele acelea cand iti este redat zambetul pentru ca nu stii cand il vei mai vedea.

 4. SmileBright !cu Doody says:

  eu imortalizez astfel de momente. laughing

 5. anastasyo says:

  iata cateva din wallpaper-ulile mele ,und poti viziona ,downloada sau uploada tongue)))
  http://dropmocks.com/mBvmHK

Scrie un Comentariu